Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Een tuinhuis op maat in Anderlecht? Kom langs bij Chalet Center

Zoek je een kwalitatief, op maat gemaakt tuinhuis voor je woonst in Anderlecht? Kom dan zeker eens langs bij Chalet Center. Bij ons kan je tuinhuizen in alle stijlen, kleuren en afmetingen vinden. Het is tenslotte een aanvullende ruimte die heel wat mogelijkheden met zich meebrengt. Je kan onze tuinhuizen gebruiken als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Graag meer info over het assortiment en de mogelijkheden? Breng dan zeker eens een bezoekje aan een showroom in jouw omgeving.
Cottage tuinhuis

Onze tuinhuizen: verfijnde kwaliteit van Belgische bodem

Om de kwaliteit van onze producten nauwlettend in het oog te houden ontwikkelen we op eigen bodem. We maken daarbij graag gebruik van stevige materialen. We maken voor bepaalde collecties zelfs gebruik van gerecycleerd hout uit voormalige Amerikaanse barns. Maar er is meer. We maken er een gewoonte van om trendevoluties op de voet te volgen en combineren graag verschillende kwaliteitsmaterialen. Dat levert vaak verrassende resultaten op. Opteer je toch liever voor een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Die kan je natuurlijk ook terugvinden in ons assortiment. We hebben voor elk wat wils. Bij ons kan je gegarandeerd een tuinhuis aankopen dat aansluit bij de stijl van je woning in Anderlecht.

Zet je tuinhuis zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

Al onze tuinhuizen worden afgeleverd als bouwpakket. Dankzij onze overzichtelijke instructies kan jouw aankoop in geen tijd in elkaar gezet worden. Enkel het in elkaar zetten van de houtskelet-tuinhuizen vergen iets meer expertise en geduld. Is het in elkaar zetten van jouw tuinhuis in Anderlecht iets wat je liever overlaat aan onze professionals? Dat kan! We hebben 15 monteurteams in huis die beschikken over alle kennis van het vak. Graag je tuinhuis een likje verf geven? Ook daarvoor kan je beroep doen op onze diensten. Onze schilders gebruiken een verf die afgestemd is op het product. Zo hoef je je tuinhuis niet jaarlijks te herschilderen.
Tuinhuis met overkapping

Laat jouw op maat gemaakte tuinhuis leveren in Anderlecht

Is het moeilijk om een standaard tuinhuis te plaatsen in Anderlecht? Of heb je simpelweg een eigen ontwerp voor ogen? Bij Chalet Center kan het! Onze stijlkeuzes zijn divers en de opties eindeloos. Van grotere lounges tot kleine opbergruimtes en van cottagehuisjes tot moderne blokken. We streven altijd naar smaakvolle kwaliteit. Zowel bij grote als kleine budgetten kan je rekenen op het allerbeste (maat)werk. Onze verschillende merken en collecties bieden je alvast heel wat inspiratie. Een keuze gemaakt? Onze producent gaat aan het werk zodat jouw tuinhuis zo snel mogelijk kan worden afgeleverd in Anderlecht. Dat doen we zonder vervoerskosten in rekening te brengen!

Kom langs bij een verdeler in je omgeving

Ons ruime assortiment maakt het soms moeilijk om de juiste keuze te maken. Kom daarom gerust een blik werpen op onze collecties bij een toonzaal in de regio van Brussel. Daar krijg je een concreter beeld bij onze verwezenlijkingen en kan je verder afstemmen met één van onze specialisten. Een tuinhuis koop je tenslotte niet in een-twee-drie. We overlopen samen jouw budget en verwachtingen. Aan de hand daarvan stellen we een plan op. En binnen de kortste keren staat het tuinhuis van je dromen te schitteren in je Anderlechtse tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |