Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Quaregnon.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Op zoek naar een tuinhuis in Alsemberg? Kom bij ons langs!

Zoekende naar een kwalitatief en duurzaam tuinhuis voor je tuin in Alsemberg? Chalet Center helpt je er graag bij. Bij ons vind je tuinhuizen in alle kleuren, stijlen en formaten. De vele mogelijkheden die zo'n bijkomende ruimte met zich meebrengt laten je toe te spelen met de indeling. Onze tuinhuizen kunnen dienst doen als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Benieuwd naar het assortiment en de mogelijkheden? Breng dan zeker eens een bezoekje aan een showroom in jouw buurt.
Klassieke zwarte tuinkamer

Bij Chalet Center koop je tuinhuizen van verfijnde, Belgische kwaliteit

Chalet Center houdt de kwaliteit van haar producten graag nauwlettend in het oog en laat daarom alle tuinhuizen op eigen bodem ontwikkelen. Een belangrijk aspect daarbij vinden we het gebruik van duurzame materialen. We zetten voor een paar collecties zelfs in op gerecycleerd hout van voormalige Amerikaanse barns. Maar dat is slechts het begin. We maken er een gewoonte van om verschillende kwaliteitsmaterialen te combineren en volgen trendevoluties op de voet. Dat leidt vaak tot verrassende, inspirerende looks. Is een gewoon, klassiek houten tuinhuis toch meer je ding? Uiteraard vind je die ook terug in ons assortiment. We bieden voor elk wat wils. Bij Chalet Center koop je ongetwijfeld een tuinhuis dat aansluit bij de stijl van je woning in Alsemberg.

Zet zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

In principe levert Chalet Center bouwpakketten aan. Je krijgt overzichtelijke instructies mee waardoor jouw tuinhuis in geen tijd wordt opgezet. De houtskelet-tuinhuizen vragen om iets meer expertise en geduld. Laat je het in elkaar zetten van jouw tuinhuis in Alsemberg liever over aan onze professionals? Dat begrijpen we! Bij Chalet Center werken maar liefst 15 monteurteams. Allemaal kennen ze de kneepjes van het vak. Je nieuwe tuinhuis in de verf zetten? Onze schilderteams nemen dit klusje met plezier van je over! Onze schilders maken gebruik van een speciale verf met lijnzaadolie. Op die manier hoef je je tuinhuis niet elk jaar opnieuw te schilderen.
Modern tuinhuis

Een tuinhuis op maat gemaakt, bij jou in Alsemberg geleverd

Is het moeilijk om een standaard tuinhuis te plaatsen in Alsemberg? Of heb je zelf een ontwerpvoorstel in gedachten? Jouw ideeën worden werkelijkheid bij Chalet Center! Kies uit eindeloos veel opties en stijlen. Van moderne blokken tot cottagehuisjes en van grotere lounges tot kleine opbergruimtes. Smaakvolle kwaliteit, daar gaan we altijd voor. Zowel bij grote als kleine budgetten mag je rekenen op het allerbeste (maat)werk. Neem voor meer inspiratie gerust al even een kijkje tussen de verschillende merken en collecties. Een beslissing kunnen maken? Dan gaat onze producent direct aan het werk zodat jouw tuinhuis zo snel mogelijk kan worden geleverd in Alsemberg. Dat doen we volledig gratis!

Meer dan welkom bij een verdeler in je omgeving

Ons ruime online assortiment kan behoorlijk overweldigend zijn. Daarom raden we je aan eens langs te komen bij een showroom in de regio van Beersel. Daar krijg je een beter zicht op onze verwezenlijkingen en kan je verder afstemmen met één van onze specialisten. Je koopt een tuinhuis tenslotte niet overhaast. Jouw budget en verwachtingen gebruiken we als leidraad om een plan op te stellen. Zo staat het tuinhuis van je dromen binnen de kortste keren te blinken in je Alsembergse tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |