Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Quaregnon.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Tuinhuis nodig in Afsnee? Kom langs bij Chalet Center

Op zoek naar een kwalitatief (op maat gemaakt) tuinhuis in Afsnee? Bij Chalet Center ben je aan het juiste adres. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, formaten en kleuren. Het is tenslotte een bijkomende ruimte die heel wat mogelijkheden met zich meebrengt. Onze tuinhuizen kunnen dienst doen als opslagplaats, maar ook als tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse komt het tot zijn recht. Graag meer info over het assortiment en de mogelijkheden? Kom dan zeker eens langs bij een showroom in jouw omgeving.
Cottage tuinhuis

Onze tuinhuizen: verfijnde kwaliteit van Belgische bodem

Chalet Center heeft graag zicht op de kwaliteit van haar producten en laat daarom alle tuinhuizen op eigen bodem ontwikkelen. Een belangrijk aspect daarbij vinden we het gebruik van duurzame materialen. Voor enkele lijnen zetten we zelfs in op gerecycleerd hout van voormalige Amerikaanse barns. Maar dat is slechts het begin. Trendevoluties blijven we op de voet volgen en daarnaast combineren we het gebruik van kwaliteitsmaterialen. Dat heeft vaak verrassende looks als resultaat. Toch eerder fan van het gewone, klassieke houten tuinhuis? Uiteraard vind je die ook terug in ons assortiment. Wij hebben iedereen wat te bieden. Zo koop je zonder twijfel een tuinhuis dat aansluit bij de stijl van je huis in Afsnee.

Een tuinhuis op maat gemaakt, bij jou in Afsnee geleverd

Is het onhandig om een standaard tuinhuis te plaatsen in Afsnee? Of doe je liever zelf een ontwerpvoorstel? Bij Chalet Center maken we jouw ideeën werkelijkheid. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden en stijlkeuzes. Van moderne blokken tot cottagehuisjes en van grotere lounges tot kleine opbergruimtes. Smaakvolle kwaliteit, daar staan we voor. Zowel bij een groot als klein budget kan je rekenen op het allerbeste (maat)werk. Neem alvast een kijkje tussen onze verschillende merken en collecties. Heb je gekozen? Onze producent gaat aan het werk zodat jouw tuinhuis zo snel mogelijk kan worden afgeleverd in Afsnee. En dat laatste gebeurt volledig gratis.
Modern tuinhuis

Zet zelf in elkaar of maak gebruik van onze service

In principe worden alle tuinhuizen afgeleverd in de vorm van een bouwpakket. Je krijgt heldere instructies mee waardoor jouw tuinhuis in geen tijd wordt opgezet. Enkel de houtskelet-tuinhuizen vragen om iets meer geduld en expertise. Laat je de opbouw van jouw tuinhuis in Afsnee liever over aan een professional? Dat begrijpen we! Onze 15 monteurteams hebben alle kennis van het vak. Je nieuwe tuinhuis een likje verf geven? Onze schilderteams staan voor je klaar! De verf die onze schilders gebruiken bevat lijnzaadolie en is perfect afgestemd op jouw product. Zo hoef je je tuinhuis niet elk jaar opnieuw te schilderen.

Je bent altijd welkom bij een verdeler in je omgeving

We begrijpen dat ons ruime assortiment behoorlijk overweldigend kan zijn. Daarom nodigen we je graag uit bij een showroom in de regio van Gent. Daar krijg je een concreter beeld bij onze verwezenlijkingen en kan je verder afstemmen met één van onze vakspecialisten. Een tuinhuis aankopen doe je tenslotte niet zomaar. We overlopen samen jouw budget en verwachtingen. Aan de hand daarvan stellen we een plan op. Nog voor je het weet staat het tuinhuis van je dromen in je Afsneese tuin te blinken.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |