Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Quaregnon.

Onze vestigingen
Bekijk al onze tuinhuizen

Je eigen tuinhuis in Achel? Ga voor onze topkwaliteit

Zoek je een kwalitatief, op maat gemaakt tuinhuis voor je woonst in Achel? Kom dan zeker eens langs bij Chalet Center. Bij ons vind je tuinhuizen in alle stijlen, formaten en kleuren. Onze bouwpakketten laten je toe te spelen met de vele mogelijkheden die zo'n extra ruimte met zich meebrengt. Uiteraard kan het dienst doen als opslagplaats. Maar wat dacht je van een tuinkantoor, praktijkruimte of poolhouse? Graag meer info over het assortiment en de mogelijkheden? Neem dan zeker eens een kijkje bij een showroom in je buurt!
Klassieke zwarte tuinkamer

Bij Chalet Center koop je tuinhuizen van hoogstaande, Belgische kwaliteit

Chalet Center houdt de kwaliteit van haar producten graag goed in de gaten en daarom ontwikkelen we op eigen bodem. Daarbij zetten we in op het gebruik van sterke materialen. Verder zetten we ook in op recyclage van materialen, zoals hout van voormalige Amerikaanse barns. Maar dat is slechts het begin. We doen ons best om telkens weer kwaliteitsmaterialen te combineren en zorgen ervoor dat we trends op de voet volgen. Dat kan tot verrassende resultaten leiden. Toch eerder te vinden voor een gewoon, klassiek houten tuinhuis? Die kan je natuurlijk ook terugvinden in ons assortiment. Voor elke smaak en elk budget hebben wij iets in de aanbieding. Bij Chalet Center kan je hoe dan ook een tuinhuis kopen dat aansluit bij de stijl van je woonst in Achel.

Wij maken tuinhuizen op maat en leveren bij jou in Achel

Kan een standaard tuinhuis moeilijk geplaatst worden in je Alchelse tuin? Of heb je simpelweg een eigen idee voor ogen? Bij Chalet Center maken we jouw ideeën werkelijkheid. Kies uit eindeloos veel mogelijkheden en stijlen. Van grotere lounges tot kleine opbergruimtes en van cottagehuisjes tot moderne blokken. Smaakvolle kwaliteit is hetgeen waarvoor we staan. Zowel bij grote als kleine budgetten kan je rekenen op het allerbeste (maat)werk. Meer inspiratie nodig? Neem een kijkje tussen onze verschillende merken en lijnen. Heb je gekozen? Dan zetten we onze producenten meteen aan het werk. Op die manier kan je tuinhuis binnen de kortste keren in Achel afgeleverd worden. En dat laatste gebeurt volledig gratis.
Modern tuinhuis

Maak gebruik van onze service of zet je tuinhuis zelf in elkaar

Chalet Center werkt met bouwpakketten. Onze helder intructies laten je toe het tuinhuis gemakkelijk zelf in elkaar te zetten. Enkel de houtskelet-tuinhuizen vragen om iets meer geduld en expertise. Laat je het in elkaar zetten van jouw tuinhuis in Achel liever over aan onze professionals? Dat begrijpen we! Onze 15 monteurteams hebben alle kennis van het vak. Kan je tuinhuis een nieuw kleurtje gebruiken? Ook daar hebben we een dienst voor. Onze schilders maken gebruik van een speciale verf met lijnzaadolie. Zo hoef je je tuinhuis niet jaarlijks te herschilderen.

Meer dan welkom bij een verdeler in je buurt

Ons assortiment is groot en daardoor soms overweldigend. Twijfel daarom niet om eens langs te komen bij een showroom in de regio van Hamont-Achel. Je kan er een blik werpen op onze verwezenlijkingen en je ideeën voorleggen aan onze vakspecialisten. Je koopt tenslotte niet zomaar een tuinhuis. Samen gaan we na wat de opties zijn binnen jouw budget. Aan de hand daarvan stellen we een plan op. En binnen de kortste keren staat het tuinhuis van je dromen te schitteren in je Alchelse tuin.
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |