Grandcasa

Kalymos

Van
€ 7.396,00
Voor
€ 6.656,40
Uw korting: € 739,60

Naam

Link met product aan lagere prijs

E-mailadres

Telefoonnummer

Opmerking

  • Gratis levering aan huis
  • Belgisch fabrikaat
  • Levertermijn 7 weken
  • Bekijk & bestel opties
  • Bekijk omschrijving
  • Bekijk kenmerken
Wanddikte
Grandcasa blokhutten worden vervaardigd met kwaliteitsvol vurenhout uit Noord Europa, volgens NEN normen 5466, en afgeleverd met KOMO-Certificaat. De dikte van de wandbalken heeft invloed op de robuustheid en isolerende eigenschappen van het hout.

Shingles dakbedekking
Shingles zijn een dakbedekking op basis van asfalt, verstevigd met glasvezels. Shingles worden in een leienstructuur geplaatst om een mooie rustieke look te creëren. Shingles hebben 10 jaar fabrieksgarantie en een verwachte levensduur van 25 jaar. Deze zijn verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren.

Metalen dakpanplaten
De constructies van het merk Grandcasa worden standaard geleverd met shingels. U kunt ook kiezen voor dakpanplaten. Deze platen zijn vervaardigd uit zweeds kwaliteitsstaal, bewerkt met verschillende coatings. De platen hebben de look van echte dakpannen en zijn bestand tegen vorst, hagel en storm. Dakpanplaten hebben 10 jaar garantie en een verwachte levensduur van 30 jaar

PVC goten
Onze dakgotenset bestaat uit hoogwaardige PVC goten, inclusief afvoerbuizen tot maaihoogte, voorzien van alle toebehoren zoals beugels, klemmen en doorvoerstukken.

Houten vloer
De houten vloer bestaat uit massief houten vloerbeplanking met tand en groef. Onder de blokhut worden druk geïmpregneerde vloerkepers (58 x 58 mm) voorzien om de vloerplanken op te bevestigen. Inclusief vloerplinten voor een mooie afwerking. (Niet combineerbaar met de optie funderingsbalken.)

Funderingsrubber
Funderingsrubber is een EPDM-rubber die gebruikt wordt om de aansluiting te maken met de ondergrond. Hierdoor worden kleine oneffenheden in de fundering weggewerkt en wordt er een betere afdichting gecreëerd.

Funderingsbalken
Deze geïmpregneerde funderingsbalken van 95 x 45 mm zorgen voor een soepele afvloeiing van het regenwater en beschermen de wandbalken tegen grondvocht. Ze zijn ook combineerbaar met de funderingsrubber voor een optimale bescherming van de wandbalken. (Niet combineerbaar met houten vloer en terrasvloer.)

Primer
Onze primer is de basis grondlaag voor alle blokhutten. Het is een kleurloze, diep indringende en porïenvullende houtbescherming die zowel preventief als curatief dienstdoet. Deze biedt bescherming tegen insecten, zwammen en verblauwing. De primer dient zowel binnen als buiten op al het zichtbare hout aangebracht te worden na montage.

Super protect
Super Protect is een decoratieve houtbeits waarbij de houtnerf zichtbaar blijft. Deze biedt bescherming tegen weersomstandigheden (uv-straling) en verblauwing. Deze beits is waterafstotend en bladert niet af. Beschikbaar in de klassieke houtkleuren alsook moderne tinten. Dit product dient in 2-3 lagen aangebracht te worden aan de buitenzijde (met regelmaat van 2 jaar).

Viking verf
Viking is een uiterst duurzame en goed dekkende kwalteitsverf op basis van lijnzaadolie. Deze vochtregulerende verf is volledig waterafstotend en uv-bestendig. Deze dient slechts met een regelmaat van 4-5 jaar herhaald te worden.

Ontdek ons klassieke Kalymos tuinhuis, de perfecte aanvulling op uw buitenruimte.

Onze blokhut is voorzien van een zadeldak en is uitgevoerd met hoogwaardig Noord-Europees vurenhout. Bovendien is ons tuinhuis PEFC gecertificeerd en wordt het geleverd met een authenticiteitscertificaat.

Het dak is bedekt met duurzame shingles voor een langdurige bescherming tegen weersinvloeden. Ons tuinhuis heeft twee kamers: één kamer met een enkele deur en een groot vleugelraam voor een prachtig uitzicht op uw tuin, en een kleinere kamer met een enkele deur voor extra opslagruimte.

Of u nu op zoek bent naar extra opslagruimte, een stijlvolle thuiswerkplek of een gezellige plek om te ontspannen, ons klassieke tuinhuis biedt een breed scala aan mogelijkheden. De hoogwaardige materialen en functionele ontwerpen zorgen ervoor dat uw tuinhuis niet alleen mooi, maar ook praktisch en duurzaam is.

Dus waar wacht u nog op? Bestel de Kalymos vandaag nog en maak van uw buitenruimte een prachtige plek om te ontspannen en te genieten van de natuur.

Voorzijde: 600 cm
Diepte: 300 cm
Wanddikte: 33 mm
Dakhelling: 30°
Zijhoogte: 234 cm
Nokhoogte: 323 cm
Dakoversteek voor: 18 cm
Dakoversteek achteraan: 18 cm
Dakoversteek links: 24 cm
Dakoversteek rechts: 24 cm
Dakbedekking: shingles
Deuren: 2 x VDE12A
Ramen: 1 x VRGL
Type: tuinberging
Merk: grandcasa
Stijl: cottage
Stijl: klassiek
Daktype: zadeldak
Lijn: classic
Lijn: cottage-country
Bouwmethode: blokhutbouw
Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Klik hier voor een vestiging bij u in de buurt

© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |