Grandcasa

Lavoir

Van
€ 7.724,00
Voor
€ 6.951,60
Uw korting: € 772,40

Naam

Link met product aan lagere prijs

E-mailadres

Telefoonnummer

Opmerking

  • Gratis levering aan huis
  • Belgisch fabrikaat
  • Levertermijn 7 weken
  • Bekijk & bestel opties
  • Bekijk omschrijving
  • Bekijk kenmerken
Wanddikte
Grandcasa blokhutten worden vervaardigd met kwaliteitsvol vurenhout uit Noord Europa, volgens NEN normen 5466, en afgeleverd met KOMO-Certificaat. De dikte van de wandbalken heeft invloed op de robuustheid en isolerende eigenschappen van het hout.

Funderingsrubber
Funderingsrubber is een EPDM-rubber die gebruikt wordt om de aansluiting te maken met de ondergrond. Hierdoor worden kleine oneffenheden in de fundering weggewerkt en wordt er een betere afdichting gecreëerd.

Funderingsbalken
Deze geïmpregneerde funderingsbalken van 95 x 45 mm zorgen voor een soepele afvloeiing van het regenwater en beschermen de wandbalken tegen grondvocht. Ze zijn ook combineerbaar met de funderingsrubber voor een optimale bescherming van de wandbalken. (Niet combineerbaar met houten vloer en terrasvloer.)

Houten vloer
De houten vloer bestaat uit massief houten vloerbeplanking met tand en groef. Onder de blokhut worden druk geïmpregneerde vloerkepers (58 x 58 mm) voorzien om de vloerplanken op te bevestigen. Inclusief vloerplinten voor een mooie afwerking. (Niet combineerbaar met de optie funderingsbalken.)

Terrasvloer
De terrasvloer bestaat uit anti-slip drukgeïmpregneerde terrasplanken van 28 mm. Onder terrasplanken worden drukgeïmpregneerde balken (58 x 58 mm) voorzien. (niet combineerbaar met funderingsbalken)

Primer
Onze primer is de basis grondlaag voor alle blokhutten. Het is een kleurloze, diep indringende en porïenvullende houtbescherming die zowel preventief als curatief dienstdoet. Deze biedt bescherming tegen insecten, zwammen en verblauwing. De primer dient zowel binnen als buiten op al het zichtbare hout aangebracht te worden na montage.

Super protect
Super Protect is een decoratieve houtbeits waarbij de houtnerf zichtbaar blijft. Deze biedt bescherming tegen weersomstandigheden (uv-straling) en verblauwing. Deze beits is waterafstotend en bladert niet af. Beschikbaar in de klassieke houtkleuren alsook moderne tinten. Dit product dient in 2-3 lagen aangebracht te worden aan de buitenzijde (met regelmaat van 2 jaar).

Viking verf
Viking is een uiterst duurzame en goed dekkende kwalteitsverf op basis van lijnzaadolie. Deze vochtregulerende verf is volledig waterafstotend en uv-bestendig. Deze dient slechts met een regelmaat van 4-5 jaar herhaald te worden.

Dit model met plat dak en handige tuinberging is uitgerust met een dubbele matglasdeur om snel en makkelijk uw spullen in op te bergen.

Door te werken met mat glas in plaats van doorzichtig glas, hebt u nog een natuurlijke lichtinval in de tuinberging en ziet de ruimte er altijd verzorgd uit doordat er weinig inkijk is van buitenaf.

U hoeft dus niet direct alles netjes op te bergen of te schikken in de berging en u kan dit doen op een moment waarop het u goed uitkomt. De lounge is uitgerust met een glasgordijn met 3 glaspanelen met veiligheidsglas van 10 mm dik. De achterwand van de lounge is gesloten zodat u met uw rug steeds beschut zit en u een knus en gezellig gevoel ervaart wanneer u in de lounge vertoeft.

Aan de zijkant van de lounge is een aluminium vast raam voorzien dat extra licht en sfeer genereert. Deze constructie wordt steeds geleverd met een certificaat dat de herkomst van het hout garandeert en aantoont dat uw constructie PEFC-gecertificeerd is en dus bestaat uit hout afkomstig van duurzaam bosbeheer.

Voorzijde: 580 cm
Diepte: 300 cm
Wanddikte: 33
Dakhelling: 13 cm
Nokhoogte: 254 cm
Dakoversteek voor: 24 cm
Dakoversteek achteraan: 24 cm
Dakoversteek links: 24 cm
Dakoversteek rechts: 24 cm
Dakbedekking: EPDM
Type: met-lounge
Type: met-overkapping
Type: met-glas
Merk: grandcasa
Stijl: modern
Daktype: plat
Lijn: cosmos
Bouwmethode: blokhutbouw
Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Klik hier voor een vestiging bij u in de buurt

© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |