Geef je tuinhuis een creatieve bestemming
Geef je tuinhuis een creatieve bestemming

Terug naar overzicht


Een tuinhuis is gewoon een berghok voor stockage van je tuinmateriaal, toch? Think again! Het hoeft helemaal geen saaie, doorsnee bergplaats te zijn. De tuinhuizen en blokhutten van Chalet Center kenden door de jaren heen al tal van andere creatieve toepassingen ook. We inspireren je graag met wat voorbeelden van klanten.


1. Sporten in eigen tuin

Schrap dat duur fitnessabonnement dat je toch niet gebruikt en richt je tuinhuis in als privéfitnessruimte. Nooit meer een excuus om niet te gaan sporten, aangezien je je maar enkele luttele meters moet verplaatsen naar the gym… Aan jou om te bepalen of je dat een voor- of nadeel vindt.

2. Zwempartijtje?

Niet superverrassend, maar je tuinhuis kan ook dienst doen als poolhouse. Richt je blokhut in met ligstoelen of loungezetels en voorzie een kleedruimte in de afgesloten ruimte. Je kan er zelfs een douche plaatsen als je wil.


3. Kantoor zonder pendelen

Zelfstandige ondernemers, freelancers en business professionals die veel van thuis uit werken, lopen soms de muren op. Met een tuinkantoor maak je je leven iets makkelijker. Je kan je werk- en privétijd wat beter van elkaar scheiden door in je aparte tuinbureau te gaan werken. 4. Café ‘In Den Hof’

Drink je graag een pintje op café maar vind je het jammer dat je daarvoor altijd de auto moet nemen? De ideale oplossing: richt je tuinhuis in als buitenbar en je kan elk weekend naar café ‘In Den Hof’. Nodig gerust wat vrienden uit en maak het gezellig. Of bont.5. Gezelligheid troef

Gaat een café een stapje te ver, dan kan je ook voor de light versie gaan en je tuinschuur inrichten als lounge. Comfortabele zetels, zachte kussens, loungy muziek en wat sfeerverlichting. Meer heb je niet nodig om er de meest gezellige avonden te beleven.
6. Zweten, zweten, zweten

Naast de poolhouse die je wel vaker ziet, kan je ook gaan voor een sauna blokhut in je tuin – of nog beter: een combi van beiden. Naar de sauna gaan is goed voor je doorbloeding, je weerstand, het zorgt ervoor dat je ontspant en beter slaapt. Spaar je centen voor het saunacomplex uit en plaats een privé-exemplaar in je tuin.7. Ontspannen in de wellness

Geen fan van al dat zweten? Kies voor een wellnessruimte in je tuin. Richt de ruimte van je tuinhuis in met een jaccuzi, hottub, infraroodlamp … Wat je maar wil! Je eigen spa at home zorgt ervoor dat jij heerlijk ontspant.


 


8. Terras 2.0

Een terras heb je misschien al, maar wat denk je van een overdekt exemplaar waardoor je meer uit de wind zit? Hiermee kan je nóg vaker genieten van je tuin, ook bij (licht) regenweer of wind. Op koudere dagen haal je de terraswarmer uit en installeer je je gezellig met een dekentje.
9. Groene oase van rust

In ons haastige leven vergeten we soms hoe prachtig de wereld kan zijn. Waarom van je tuinhuis geen tuinkamer of tuinoase maken, omgeven door prachtig groen? De perfecte plaats om elke dag even tot rust te komen en te genieten van het uitzicht.10. Enkel mannen toegelaten

Ben je het beu dat je man zijn vrienden altijd maar uitnodigt om úren FIFA te spelen of voetbalmatchen te kijken? Richt je blokhut in als man cave: een ruimte voor en door mannen ingericht om … te doen wat mannen doen. Wat dat dan ook moge zijn. Voorzie de ruimte van een XL tv-scherm, pool- of kickertafel, Playstation of een andere bezigheid naar keuze.

 

Alles is mogelijk!

Heb jij nóg een ander creatief idee dat niet in de lijst staat? Geen nood, Chalet Center helpt je gelijk welke zotte droom te verwezenlijken. Voor onze maatwerkspecialisten is geen enkele denkoefening te moeilijk. Maak een afspraak in één van onze verkooppunten en we bekijken samen de mogelijkheden.

Ben jij zelf ook creatief aan de slag gegaan met de toepassing van je tuinhuis of blokhut? Laat het ons weten. We zijn heel benieuwd naar het resultaat! Stuur ons via e-mail een foto.

 
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |