Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen

Authenticiteit en kwaliteit

Wees op uw hoede voor Oost-Europese namaak!

Chalet Center is al meer dan 45 jaar de specialist in blokhutten en tuinhuizen. De producten te koop bij Chalet Center worden nog steeds allemaal geproduceerd in onze fabriek in Elversele (BE). Gedurende deze periode is Chalet Center werkelijk de referentie geworden in Vlaanderen voor wat betreft houten tuinconstructies.

Vooral de laatste jaren is de markt van blokhutten en tuinhuizen zeer sterk gewijzigd. Heel wat internetverkopers - de zogenaamde pure players - proberen via een website snel geld te verdienen op de kap van de consument. Diezelfde websites hebben meestal gewillige bondgenoten gevonden in grote of kleine Oost-Europese fabrieken. Veel van onze houten constructies worden daar nagemaakt en de eindklanten worden op korte termijn gelokt met een lagere prijs. U, de eindklant, draagt vanzelfsprekend het loodzware continuïteitsrisico, het nog grotere en pertinente servicerisico en tevens het risico op minder kwalitatief basismateriaal. Dit alles kan u, de consument, extra zuur opbreken na enkele jaren. Uw lager geprijsde blokhut kan plotseling wel heel duur worden.

Om het onderscheid duidelijk te maken heeft Chalet Center bij al zijn producten echtheidscertificaten gevoegd, de zogenaamde authenticiteitscertificaten. Zij garanderen u de herkomst van het hout en tevens een kwalitatieve productiemethode evenals de voor de hand liggende customer service.

Vraag steeds naar uw authenticiteitscertificaat. Zo bent u zeker dat uw blokhut niet alleen op het eerste gezicht kwaliteit is, maar dat ook blijft voor tientallen jaren. Met een origineel authenticiteitscertificaat bent u er zeker van dat uw blokhut geproduceerd werd in een kwalitatieve West- Europese productiesite. Met dit certificaat bent u dus zeker van de oorsprong van het product en kunt u ervan op aan dat het niet om veelal minder kwalitatieve namaak gaat.

Certificaten van oorsprong

      

Houtkwaliteitsgarantie met KOMO-certificaat

Al het gebruikte vurenhout in onze blokhutten of garages is afkomstig uit de Scandinavische landen. Dit hout, kwaliteitsklasse C of beter, wordt afgeleverd volgens de desbetreffende NEN-normen (5466) met bijbehorend KOMO-certificaat. Een uitgebreide beschrijving van desbetreffende normen en kwaliteitsklassen kan U steeds vrijblijvend bij onze firma verkrijgen, of aanvragen bij het 'Centrum Hout' te Almere.

Wij willen er tevens op wijzen dat hout een natuurlijk product is met al zijn voordelen maar ook met al zijn imperfecties. Hout, als massief natuurproduct is onderhevig aan uitzetten en krimpen onder invloed van klimatologische omstandigheden. Mogelijke bijwerkingen zijn spleten en/of krommingen.

© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |