Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Liege.

Onze vestigingen

Aflevering

 

 

1 Levertermijnen zijn product afhankelijk (Grandcasa – Biancasa – Deco Design)

Elk merk heeft specifieke levertermijnen. Voor wat betreft Biancasa, mag u rekenen op een 4 tal weken.

Voor het maatwerk gamma van Grandcasa en Deco Design moet u rekening houden met een 6 à 8-tal weken.

De specifieke levertijd zal u  ten gepaste tijden worden meegedeeld.

 

 2 Gratis levering

Elke constructie van Grandcasa, Biancasa en Deco Design wordt gratis geleverd in Vlaanderen. Met uitzondering van bestellingen op accessoires kleiner dan € 500 waarop we een leverkost van € 50 hanteren in Vlaanderen. Het  leveradres moet bereikbaar zijn met een vrachtwagen van 20 meter, die de goederen met een heftruck (geen kraan!) lost na ontvangst van het resterend saldo. De heftruck heeft een breedte van 4 meter en kan enkel over een verharde ondergrond rijden/lossen. Opgepast voor septische putten, etc.

 

3 Gespecialiseerde plaatsingsservice

Chalet Center heeft professionele  plaatsingsteams in dienst die kunnen instaan voor de volledige montage van uw blokhut. Voor meer informatie kunt u terecht bij uw winkel naar keuze.

 

4 Betalingsvoorwaarden

Bij online bestellen dient u bij Chalet Center slechts 25 % op voorhand te betalen.
Bij het plaatsen van de bestelling kan u ervoor kiezen onmiddellijk te betalen of via overschrijving. Alle bestellingen worden pas gevalideerd na ontvangst van het voorschot.

Bedraagt uw totale bestelling minder dan 3000 €, dan kan de betaling uitgevoerd worden met een gecertificeerde bankcheque, contant geld of via overschrijving. Indien cash, gelieve gepast geld te voorzien. Onze chauffeurs beschikken niet over mobile bankcontact automaten.

Bedraagt uw totale bestelling 3000 € of meer, dan mogen wij geen cash geld ontvangen en zal u de betaling via overschrijving of gecertificeerde cheque kunnen voldoen.

Betalingen via overschrijving verwachten wij vóór de levering/plaatsing.

Wij accepten ook eco-cheques, weliswaar op naam van de persoon aangegeven op de bestelbon.

VOOR BETALINGEN :

BELFIUS BANK : 068-2283499-49 - IBAN : BE97 0682 2834 9949 - SWIFT / BIC : GKCC BE BB

OP NAAM VAN :
CHALET CENTER NV
PONTWEG 9
9140 TEMSE

KBC BANK : 737-0296807-30 - IBAN : BE15 7370 2968 0730 - SWIFT / BIC :  KRED BE BB

OP NAAM VAN :                  
CHALET CENTER NV
PONTWEG 9
9140 TEMSE

 

5  Contact

Indien u technische vragen hebt, kunt u steeds terecht bij uw winkel.  Voor vragen ivm de aflevering van uw aankopen verwijzen wij naar  logistics@chaletcenter.com of  tel : 052/339250.

 

6  Dienst naverkoop

U kunt ons steeds bellen voor ondersteuning i.v.m. opbouw of andere zaken. Iedere blokhut is vergezeld van een stuklijst en een montagehandleiding die cruciaal zijn voor de correcte opbouw van uw constructie. Liever op voorhand wat meer tijd besteden aan het goed voorbereiden van de opbouw, dan achteraf stukken te moeten afbreken en heropbouwen.

Voor het geval dat er bij uw bestelling alsnog een onvolmaaktheid is, gelieve ons dan te contacteren en uw vraag zo goed mogelijk te documenteren met foto’s, omschrijvingen, bestelbonnummer, etc., zodat wij voor u een passende oplossing kunnen zoeken. Aangezien het merendeel van onze producten maatwerk zijn, zou het kunnen dat niet alle onderdelen onmiddellijk beschikbaar zijn.

Chalet Center draagt klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Voor iedere onvolkomenheid wordt dan ook  een dossier opgemaakt en stellen wij een passende  oplossing voor.  U kunt steeds contact opnemen met de winkel waar u de bestelling hebt geplaatst. De gegevens vind u op deze site.  Uw verkoopsadviseur zal u steeds met raad en daad bijstaan.

© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |