Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem, Gembloux, Quaregnon.

Onze vestigingen

Accessoires

Dakbedekking

Bij Chalet Center vindt u de grootste keuze  qua dakbedekking. Voor elke constructie hebben wij een aangepaste dakbedekking die u in staat stelt uw constructie een nog persoonlijker cachet te geven.

De platte dak constructies van de merken Biancasa en Den Buizerd worden standaard geleverd met zwarte asfaltrol bestaande uit geoxideerde bitumen met glasvliesinlage.  U kunt deze producten upgraden  door middel van EPDM rubber. Deze EPDM rubber is 400 % elastisch, UV –en ozon bestendig en tevens volledig onderhoudsvrij en 100 % recycleerbaar.  Bij Grandcasa en Deco-design is deze EPDM uitvoering standaard en wordt het dak tevens afgewerkt met stijlvolle  aluminium profielen van 35 x 45 mm, voorzien van voorgemonteerde hoekprofielen. De klassieke  -en cottage dakvormen vorden voor de merken Biancasa en Den Buizerd eveneens  standaard geleverd met zwarte asfaltrol.  Voor Grandcasa en Deco Design wordt hiervoor  kwalitatieve  glasvliesasfaltshingels gebruikt. U kunt kiezen uit 4 kleuren : zwart, groen, bruin en rood.

Bovendien bestaat de mogelijkheid  om te kiezen voor dakpanplaten uit zweeds kwaliteitsstaal. Deze zijn bestand tegen vorst, hitte, hagel en storm. Hun zelfreinigend vermogen  vermijdt mosvorming. Keuze uit 6 kleuren : Antraciet, zwart, donkergroen, bordeaux, bruin en terracota. Tevens is er de mogelijkheid om te kiezen voor metalen profielplaten. Deze zware verzinkte metaalplaten hebben een polyester-silicone coating van 25 micron en zijn beschikbaar in 4 kleuren : antraciet, groen, donkergroen en grijs. Op elke  dakbedekking , behalve de asfaltrol, rust eveneens een fabrieksgarantie van 10 jaar.

Funderingsbalken

Deze geïmpregneerde funderingsbalken van 95 x 45 mm zorgen voor een soepele afvloeiing van het regenwater  en beschermen de wandbalken tegen grondvocht.  Ze zijn tevens combineerbaar met een houten vloer.

Houten vloer

Onze houten vloeren bestaan uit geïmpregneerde  balken van 45 x 45 mm met 16 mm tand en groef vloerbeplanking  voor Biancasa en Den Buizerd blokhutten, evenals voor Deco-design constructies. Voor Grandcasa werken wij met geïmpregneerde balken van 58 x 58 mm met 19 mm tand en groef beplanking.

PVC goten

Onze dakgotenset bestaat uit  hoogwaardige PVC goten inclusief afvoerbuizen tot maaihoogte, voorzien van alle toebehoren zoals beugels, klemmen en doorvoerstukken.

Terrasvloeren

Onze terrasvloeren  bestaan uit drukgeïmpregneerde  balken met anti-slip drukgeïmpregneerde terrasplanken van 22 mm.

Eikenhouten  steunpalen

Chalet Center biedt eveneens de mogelijkheid om uw constructies een ongelofelijke uitstraling en meerwaarde te geven door middel van  eikenhouten steunpalen van 15 x 15 cm met bijpassende schoren.  De palen zijn vervaardigd uit kwalitatieve Franse eik en geven uw constructies een toets die het niveau van het typische tuinhuis ver overstijgt. .

© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |