Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Zingem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem.

Onze vestigingen

Verf producten

Onze kwalitatieve blokhutten worden gefabriceerd met kwalitatief hout. Verven moet dan gebeuren door middel van kwalitatieve houtveredelingsproducten. Onze Super Color houtverf is heel gebruiksvriendelijk en is gemakkelijk aan te brengen door zijn specifieke gelvorm. De Super Color houtverf kan u zowel met de borstel aan brengen als spuiten met ... Lees meer

Onze kwalitatieve blokhutten worden gefabriceerd met kwalitatief hout. Verven moet dan gebeuren door middel van kwalitatieve houtveredelingsproducten. Onze Super Color houtverf is heel gebruiksvriendelijk en is gemakkelijk aan te brengen door zijn specifieke gelvorm. De Super Color houtverf kan u zowel met de borstel aan brengen als spuiten met het spuitpistool. Onze Super Color verf voor hout wordt volledig samengesteld op waterbasis. De Super Color verf heeft een hoge flexibiliteit en penetratie en biedt een goede hechting op het hout en is ontwikkeld volgens de meest recente technologie.

Belangrijk is echter dat u voldoende lagen, liefst drie, van de Super Color houtverf aanbrengt om het gewenste resultaat en effect te bereiken. Hout verven doet u dus bij voorkeur met onze Super Color dat beschikbaar is in een 17-tal RAL kleuren, die uit voorraad leverbaar zijn. Vanzelfsprekend kan elke RAL kleur worden aangemaakt op aanvraag. Eigentijdse nuances van grijs zijn allen aanwezig, van bijvoorbeeld zijdegrijs tot blauwgrijs. Deze hout verf is te verkrijgen in potten van zowel 0.75 cl als 2.50 liter.

Buitenverf voor hout

Hout verven doet u dus in alle veiligheid met onze Super Color verf die uiteraard goed weerstand biedt aan ons vochtig zeeklimaat. Gaat u uw blokhutconstructie op regelmatige basis, dit wil zeggen ongeveer om de twee jaar, herschilderen met onze Super Color houtverf dan mag u er op rekenen dat hij permanent is beschermd tegen alle weersinvloeden. Geïmpregneerd hout schilderen of geïmpregneerd hout verven kan ook en gebeurt best met dekkende hout verf. 

© copyright | disclaimer | sitemap | algemene voorwaarden | website door: DORST communicatie | online marketing: OMC