Filter

Verf producten

Hout schilderen of hout verven buiten gebeurt het best met één van de onderhoudsproducten van Chalet Center, namelijk de Super Color houtverf. Buiten deze Super Color zijn er nog tal van andere hout verven beschikbaar in doe-het-zelf zaken. Hout verven buiten doet u het best bij temperaturen die hoger zijn dan 5° C en bij een gemiddelde... Lees meer

Verf producten

Verf producten 30 artikelen

Onze kwalitatieve blokhutten worden gefabriceerd met kwalitatief hout. Verven moet dan gebeuren door middel van kwalitatieve houtveredelingsproducten. Onze Super Color houtverf is heel gebruiksvriendelijk en is gemakkelijk aan te brengen door zijn specifieke gelvorm. De Super Color houtverf kan u zowel met de borstel aan brengen als spuiten met het spuitpistool. Onze Super Color verf voor hout wordt volledig samengesteld op waterbasis. De Super Color verf heeft een hoge flexibiliteit en penetratie en biedt een goede hechting op het hout en is ontwikkeld volgens de meest recente technologie.

Belangrijk is echter dat u voldoende lagen, liefst drie, van de Super Color houtverf aanbrengt om het gewenste resultaat en effect te bereiken. Hout verven doet u dus bij voorkeur met onze Super Color dat beschikbaar is in een 17-tal RAL kleuren, die uit voorraad leverbaar zijn. Vanzelfsprekend kan elke RAL kleur worden aangemaakt op aanvraag. Eigentijdse nuances van grijs zijn allen aanwezig, van bijvoorbeeld zijdegrijs tot blauwgrijs. Deze hout verf is te verkrijgen in potten van zowel 0.75 cl als 2.50 liter.

Buitenverf voor hout

Hout verven doet u dus in alle veiligheid met onze Super Color verf die uiteraard goed weerstand biedt aan ons vochtig zeeklimaat. Gaat u uw blokhutconstructie op regelmatige basis, dit wil zeggen ongeveer om de twee jaar, herschilderen met onze Super Color houtverf dan mag u er op rekenen dat hij permanent is beschermd tegen alle weersinvloeden. Geïmpregneerd hout schilderen of geïmpregneerd hout verven kan ook en gebeurt best met dekkende hout verf.