Deco Design

Harriet 28 m²

Van
€ 18.005,00
Voor
€ 16.204,50
Uw korting: € 1.800,50

Naam

Link met product aan lagere prijs

E-mailadres

Telefoonnummer

Opmerking

  • Gratis levering aan huis
  • Belgisch fabrikaat
  • Onderhoudsvrij
  • Bekijk omschrijving
  • Bekijk kenmerken
Moderne, onderhoudsvrije tuinkamer in houtskeletbouw. Het tuinhuis is bekleed met hoogkwalitatieve thermowood beplanking van 26 mm dikte, met een accentmuur in authentiek Barnwood.


Deze constructie heeft 3 aluminium Elegance glasschuiframen en 1 aluminium ARM raam. Het dak is voorzien van zware dakbalken, een plafond van waterbestendige OSB platen en bedekt met hoogwaardig EPDM-rubberen dakbedekking. Dakafwerking met aluminium dakprofielen. Waterafvoerset door middel van doorvoer is inbegrepen alsook dubbele funderingsrubber om een perfecte aansluiting met de ondergrond te maken.

Chalet Center heeft zijn eigen montagedienst, neem gerust contact op voor meer info en een vrijblijvende prijsopgave.

Thermowood wordt verkregen door naaldhout thermisch te verwarmen tot minimaal 215°C. Hiervoor wordt stoom gebruikt om scheuren en barsten in het hout tegen te gaan, waardoor eveneens de typische rookgeur ontstaat. De buitenwanddelen zijn 26 x 132 cm met ribben van 60 mm. De afmeting van de planchetten is 17 x 131 mm. Na deze behandeling is thermohout te vergelijken met tropisch hardhout van klasse I. Ons thermohout heeft een aantrekkelijke warme kleur welke na een tijdje mooi en egaal vergrijst. Thermohout is zeer vormvast. Door de warmtebehandeling wordt de duurzaamheid en weerstand tegen vocht sterk verhoogd. thermowood is bestand tegen insecten zoals Boktorren, Anobium punctatum en Lyctus bruneus. Daardoor is dit hout uitermate geschikt voor buitentoepassingen.

Barnwood is een unieke en rustieke houtbekleding, vervaardigd uit gerecupereerd naaldhout van ruim 200 jaar oud. In de 19e eeuw bouwden boeren grote houten schuren (barns); ruim 200 jaar later worden deze - inmiddels overbodige - schuren zorgvuldig gesloopt. Het aldus verkregen Barnwood past dus perfect in het “cradle-to-cradle” principe. Het materiaal dat zijn functie heeft verloren in de ene toepassing, krijgt terug een nuttige functie in een nieuwe toepassing zonder kwaliteitsverlies. Hierdoor ontstaat bovendien een zeer duurzame en milieuvriendelijke kringloop van materialen. Dit authentieke verweerd hout is 20 à 30 mm dik en de breedte varieert tussen 10 en 25 cm.

Voorzijde: 750 cm
Diepte: 400 cm
Zijhoogte: 230
Nokhoogte: 267
Dakbedekking: EPDM
Waterafvoer: Dakdoorvoer
Dakafwerking: Aluminium
Deuren: 2 ES2XL, 1 ES3XL
Ramen: 1 ARM
Type: poolhouse
Type: luxe
Type: met-glas
Merk: decodesign
Stijl: modern
Daktype: plat
Bouwmethode: houtskeletbouw
Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Klik hier voor een vestiging bij u in de buurt

© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |