Make-A-Wish
Make-A-Wish

Terug naar overzicht

Een stoere mancave is niet enkel voor volwassenen. Zoals jullie weten vervult Make – A – Wish ® Belgium – Vlaanderen de hartenwensen van kinderen tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Lees hieronder het verhaal van Briek, 12 jaar, die totaal onverwacht werd verrast door Make-A-Wish:

Een hele tijd geleden kwamen de “wensfeeën” bij ons op bezoek. Ze luisterden erg goed naar wat ik leuk en lekker vond. Nietsvermoedend vertrok ik eind september 2 dagen op logement naar mijn moemoe en opa. Volgens mijn mama en papa werd in een hele korte tijd een clubhuis uit de grond gestampt en verrassend mooi ingericht. De dag erna werd ik bij mijn grootouders door een Porsche cabrio, één van mijn droomauto’s, opgehaald en naar huis gebracht. Toen ik één van de wensfeeën opmerkte, wist ik dat het vandaag mijn wensdag was. Ik stond te trillen op mijn benen en vroeg me af welke wens in vervulling zou gaan.

Eenmaal thuis werd ik opgewacht door mijn familie en vrienden. Wat was dat een verrassing! Erg leuk om zoveel vertrouwde, lachende gezichten te zien. Al snel werd ik geblinddoekt voor een ontmoeting met iemand of iets. Ik werd door mijn vrienden naar onze tuin geleid en begon steeds meer nieuwsgierig te worden. Ik rook plots hout en hoopte op mijn allerliefste droom. Bij het laten vallen van de blinddoek kon ik mijn ogen niet geloven:

Een mancave, mijn hartenwens! Ik was sprakeloos…

Het werd een prachtige namiddag met een zoektocht naar de sleutel van de mancave, het verorberen van een heerlijk dessertbuffet en met mijn familie en vrienden erbij die dit alles (en ook het afgelopen jaar) met mij mee beleefden.

 
© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login