De beste dakbedekking voor uw tuinhuis

Bij tuinhuizen bestaan er verschillende mogelijkheden voor de afwerking van het dak. Tuinhuis staat bij Chalet Center synoniem voor Kwaliteit. Chalet Center besteedt veel tijd en zorg aan onderzoek en het opwaarderen van verschillende ‘zwakke punten’ door innovatie bij het bouwen van een tuinhuis. Dit betreft ook dakbedekking van tuinhuizen, wij geven je graag tips op ons blog.

Dakbedekking en dakafwerking zijn twee aspecten waar Chalet Center zeer veel aandacht aan schenkt. U wilt toch dat uw tuinhuis droog blijft! Dit kan slechts op één manier: een kwalitatieve dakbedekking! Een tuinhuis is vervaardigd uit hout en water is een natuurlijke vijand van dat hout. Wij bieden u dakasfalt, shingels en luxe shingels of dakpanplaten voor op een zadeldak. Op een plat dak gebruiken we kwalitatief dakasfalt of duurzaam EPDM (dakrubber) als dakbedekking. Tuinhuis en wat er in staat is door al deze kwaliteits dakbedekkingen optimaal beschermd tegen regen!

Dakbedekking? Uw tuinhuis verdient ook een deftige dakafwerking

De dakafwerking is zeker even belangrijk als de dakbedekking. Tuinhuisjes met een plat dak en EPDM worden afgewerkt met aluminium profielen die ervoor zogen dat de EPDM op zijn plaats blijft. Zo kan er ook geen water insijpelen tussen dakrand en EPDM. Onze EPDM is trouwens 400 % elastisch en is UV –en ozon bestendig.  De aluminium profielen zijn niet alleen functioneel, maar ogen ook nog mooi, en geven uw tuinhuis een meerwaarde.

Dakbedekking tuinhuisjes: Chalet Center, de betrouwbare oplossing! Voor meer info bent u steeds welkom in één van onze filialen. Bij Chalet Center hebt u de ruimste keuze dakbedekking. Tuinhuisjes van Chalet Center staan borg voor jarenlang waterdicht genieten.