Zelf een sauna bouwen

Een sauna bouwen is helemaal niet moeilijk. Zelfs een sauna op maat kan men zelf plaatsen. Na het uitpakken van het sauna zelfbouwpakket legt men eerst alle wandbalken van de zelfde lengte van het sauna bouwpakket samen. Na enkele wandbalken van de zelfbouw sauna gemonteerd te hebben, schuift men de saunadeur van het sauna zelfbouwpakket tussen de balken. 

Daarna dient men de andere balken te monteren. Men zal al snel merken dat een sauna bouwen niet zo moeilijk is. 

Wilt u een sauna zelf bouwen? Gebruik ons doe het zelf sauna pakket om uw sauna thuis te plaatsen

Zelf een sauna bouwen? Eenmaal de wandbalken van de zelfbouw sauna gemonteerd te hebben neemt men de dakbalken uit het sauna zelfbouwpakket. Ook voor een sauna op maat zitten de plafondbalken voorgezaagd in het sauna zelfbouwpakket. De zelfbouw sauna is nu reeds meer dan de helft klaar.

De volgende stap in uw sauna zelfbouw is het monteren van de ligbanken. Op het montageplan (meegeleverd in het sauna zelfbouwpakket) staat de hoogte vermeld waar de banken in de zelfbouw sauna moeten komen. U merkt zelf dat zelf een sauna plaatsen heel snel gaat.

Na het monteren van de kachel is men klaar met de sauna zelfbouw. Voor de keuze van de kachel hebt u vanzelfsprekend verschillende mogelijkheden. Grandcasa werkt met de zeer kwalitatieve Tylö sauna kachels. U kunt echter ook kiezen voor een houtkachel in uw sauna te maken.

Na het monteren van het sauna bouwpakket kan men genieten van een deugddoende sauna met de zekerheid dat een sauna zelf bouwen niet moeilijk is. U kunt dus perfect een sauna zelfbouwpakket vinden in de markt. Bij een zelfbouw sauna kan u eveneens een sauna plafond en een specifieke sauna vloer bestellen.

Uw sauna zelf maken?

Bouw je eigen sauna samen met Chalet Center! Kom langs in één van onze vestigingen en ontvang meer informatie over de saunabouw. Uw sauna op maat gemaakt, bij Chalet Center!