Bent u op zoek naar een tuinhuis met overkapping ?

Een tuinhuis met overkapping is momenteel echt in de mode. Chalet Center is een pionier op dit vlak. Een drietal jaren geleden is Chalet Center gestart met de Mimas lijn. De Mimas klassiek is hét tuinhuis met luifel bij uitstek: de standaard , de norm. Op basis hiervan zijn dan heel wat afgeleide tuinhuizen gemaakt. 

De Mimas lijn is ontstaan. Het ene tuinhuis met luifel na het ander, wel tien in totaal.

Een tuinhuis met overkapping vindt u echter niet alleen in moderne vorm. Ook bij de cottage lijn en in de country lijn is het tuinhuis met luifel volledig ingeburgerd. We denken dan aan de Gomera, de Grinta en de Orchilla. Een tuinhuis met overkapping in stijl vindt u ook in de country lijn. De Jersey is nu reeds een begrip.  Een tuinhuis met overkapping is natuurlijk ook heel functioneel. Het hoeft niet pragmatisch gebruikt te worden maar het kan wel. Wilt u de overkapping gebruiken als buitensalon, als fietsenstalling , of wilt u er een barbecue onder brengen? U ziet, een tal van mogelijkheden. Amper beperking, flexibiliteit qua invulling.

Een tuinhuis met luifel vindt u in elk gamma van Chalet Center

Chalet Center biedt u vier verschillende merken tuinhuizen aan. Elk van deze 4 merken heeft wel een tuinhuis met overkapping in zijn gamma, zelfs meerderen. Wij willen u zeker niet de Yasmina onthouden, een tuinhuis met overkapping van het merk Biancasa. Een zeer populair tuinhuis, prijsmatig trouwens ook zeer scherp. Elk tuinhuis uit onze Grandcasa lijn kan daarenboven steeds aangepast worden aan uw persoonlijke wensen.

Voor meer info bent u steeds welkom in één van onze filialen of op onze website.