Een eigentijds smeedijzeren prieel

Een smeedijzeren prieel? We denken dan al gauw aan de smidse. En effectief, spreken we over een smeedijzeren prieel dan is de blaasbalg nooit ver uit de buurt. Bij een ijzeren prieel is routine amper aanwezig. Verschillende stijlen zijn mogelijk : renaissance , barok, art nouveau… Bij een gietijzeren prieel streeft alles naar harmonie en evenwicht.

Veelal wordt eer ook geëxperimenteerd met nieuw materiaal, nieuwe vormen en andere combinaties. Heeft u plannen om een jacuzzi te plaatsen, bijvoorbeeld in een Engelse tuin? Een prieel in ijzer kan u daar bij helpen.

Momenteel worden smeedijzeren prielen ook dikwijls aan elkaar gelast. Creativiteit van de ontwikkelaar is dan allesbepalend voor het uitzicht. Bogen en ornamenten kunnen het concept vervolledigen.

Een Deco-design tuinprieel

Bij dit merk kunt u steeds terecht voor een kwalitatieve prieel. Smeedijzer afwerking geeft de constructies een moderne look. Dit merk biedt een uitgebreid gamma aan pergola’s en prielen. Een volledig smeedijzeren prieel wordt echter niet aangeboden. Als hout specialist blijven wij vanzelfsprekend bij onze core business.

Smeedijzeren prielen moeten worden gegalvaniseerd. Hierdoor worden ze perfect roestvrij gemaakt. Dikwijls zijn houten prielen een stuk goedkoper. Het kan ook zelf worden geplaatst. Voor meer informatie over onze prielen bent u steeds welkom in één van onze filialen of op onze website.