Schommels te koop bij Chalet Center

U zoek een schommel te koop en wilt daarbij natuurlijk een kwalitatief schommelzitje of schommelstoel kopen. Dan zit u goed bij Chalet Center. Een schommel kopen doet u best in volle vertrouwen bij een specialist, Chalet Center dus. 

Castaer schommelstoelen te koop

Chalet Center voert een merk, Castaer, wat u kwalitatieve schommels te koop aanbiedt. Elke schommel te koop van Castaer heeft een CE keuring met betrekking tot veiligheid voor particulier gebruik. De keuringscertificaten zijn op aanvraag beschikbaar.

Castaer biedt u dus een uitgebreid gamma speeltuigen die uw kinderen een quasi eindeloos tuinplezier garanderen. Vanzelfsprekend hebben we ook een schommelzitje of een schommelstoel te koop. We hebben een ruim gamma aan schommel toebehoren, gaande natuurlijk van het obligatoire houten zitje tot bijvoorbeeld een kunststof schotelschommel. Ook touwladders, trapezes , ringen en een boeibalschommel behoren tot de mogelijkheden.

Een schommel kopen kan eigenlijk uit voorraad. Al de schommels te koop van Chalet Center worden in serie gemaakt in onze fabriek in Nederland. Een beperkt aantal schommels te koop staan op voorraad in onze filialen. Indien u op zoek bent naar een welbepaalde schommelstoel te koop, dan hebt u maar uit te kiezen. Alle schommelstoelen te koop en andere schommel toebehoren zijn uit te kiezen in onze winkels.

Ontdek meer info over het Castaer schommelgamma in één van onze filialen of op onze website.