Hoe een schommel plaatsen?

U hebt een schommel bouwpakket aangeschaft, vanzelfsprekend bij Chalet Center en hier moet u nu mee aan de slag. Als we vanuit het merk Castaer een schommel maken dan zijn dat steeds vierkanthouten schommels. Belangrijk is dat alles voorgeboord is en voorzien wordt van alle beslag en tevens van een professionele handleiding. 

Een schommel plaatsen begint natuurlijk met het maken van de gaten in de grond voor de steunpalen van de speeltoren en van de schommel aanbouw. Als u de handleiding gedetailleerd volgt dan is een schommelstoel maken of plaatsen effectief kinderspel.

Hoe kan u zelf een schommel maken?

Vooreerst maakt u dus de gaten voor de steunpalen. Een schommel zelf maken is best eenvoudig indien u op de juiste manier begint. Dit wil zeggen dat u rondom de palen de gaten het best opvult met stabilisé. Stabilisé is immers water doorlatend . Een schommel plaatsen van Castaer kan echter ook door de steunpalen gewoon te verankeren in de grondgaten door middel van een gegalvaniseerd grondanker. Castaer biedt grondankers aan van 40 cm. Op deze manier kunt u dus heel eenvoudig zelf een schommel maken of liever bouwen. Er komst zelfs geen stabilisé bij kijken.

Een schommel zelf maken, in de betekenis van fabriceren, lijkt ons helemaal overbodig als er dergelijke bouwpakketten op de markt zijn. Een voorgefabriceerde schommel plaatsen is tevens kinderspel indien u de handleiding volgt.

Wilt u zelf een schommel bouwen? Kijk hier voor de handleiding om een schommel te maken of kom voor meer info naar één van onze filialen.