Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Zingem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem.

Onze vestigingen

Genieten met een Poolhouse van Chalet Center

Poolhouses zijn er in alle geuren en kleuren, in alle maten, soorten en gewichten ! Een houten poolhouse is natuurlijk het meest charmant en geeft het meeste cachet aan uw tuin of uw zwembad. Poolhouse in hout of niet, uw zwembad heeft natuurlijk een technische ruimte nodig waar diverse onderhoudsproducten, pomp –en filterinstallaties een onderdak vinden. Een houten poolhouse past compleet in het natuurlijke, zomerse karakter van een buitenzwembad met poolhouse.  Lees meer

Poolhouse / mimas

Poolhouses zijn er in alle soorten en kleuren, in alle maten en stijlen! Een houten poolhouse is natuurlijk  het meest charmant en geeft het meeste cachet aan uw tuin  of uw zwembad. Poolhouse of niet, uw zwembad heeft natuurlijk een technische ruimte nodig waar diverse  onderhoudsproducten, pomp –en filterinstallaties een onderdak vinden. Een houten poolhouse past compleet in het natuurlijke, zomerse karakter van een buitenzwembad met poolhouse.

Poolhouse prijzen

De Poolhouse prijs is afhankelijk van de grootte en de stijl van uw poolhouse. Een design poolhouse of een cottage poolhouse zal in prijs natuurlijk verschillen van bijvoorbeeld een moderne poolhouse. Voor een poolhouse sauna wordt bijvoorbeeld de prijs bepaald door de gekozen  sauna accessoires. Een sauna poolhouse kan eerder beschouwd worden als een luxe poolhouse. Bij Chalet Center kunt u steeds een poolhouse kopen naar uw wensen.   Elk poolhouse zelfbouwpakket is echter zelf voorzien van  een  gedetailleerde montagehandleiding en een nog specifiekere stuklijst. Een poolhouse zelf bouwen is dus op deze manier binnen ieders bereik en mogelijkheden.

De poolhouse prijs hangt echter ook af van de gebruikte materialen.  Indien u kiest voor een eiken poolhouse, zult u rekening moeten houden met een belangrijke meerprijs. 

Voor een modern poolhouse kunt u steeds terecht in onze Grandcasa catalogus.  Elk houten poolhouse kan ook op maat gemaakt worden. Bent u op zoek naar een goedkoop poolhouse, bezoek dan eens even onze site.  Regelmatig wordt er immers een voordelig poolhouse te koop aangeboden in onze fabrieksverkoop.

Voor moderne houten poolhouses dus één adres :  Chalet Center !!

© copyright | disclaimer | sitemap | algemene voorwaarden | website door: DORST communicatie | online marketing: OMC