Een eigentijdse aluminium prieel

Op zoek naar een pergola? Aluminium, hout, metaal, gietijzer… De mogelijkheden zijn legio. Het spreekt voor zich dat een aluminium paviljoen vooral een meerwaarde genereert in een eigentijdse tuin of in een art nouveau tuin. In verband met pergola aluminium hebt u twee mogelijke materiaalklassen: enerzijds geëxtrudeerde aluminium, anderzijds matte of “brute” aluminium. 

Verschillende constructies in uw tuin kunnen worden opgetrokken uit dergelijke materialen: kunstwerken, banken of natuurlijk een tuinpaviljoen. Aluminium, smaakvol geconceptualiseerd kan uw tuin dan effectief een ultamoderne uitstraling geven.

 Een Deco-design tuinprieel

Aluminium of niet, bij dit merk kunt u steeds terecht voor een kwalitatieve pergola. Aluminium hoekprofielen geven de constructies een moderne look. Zo zijn er bijvoorbeeld de Prato en Pistoia. Dit zijn moderne halfopen prielen met in de hoeken onze aluminium profielen, gefabriceerd uit geëxtrudeerde aluminium. Bent u op zoek naar een pergola? Aluminium, al dan niet geëxtrudeerd kan hierbij een eigentijdse look garanderen.

De Prato is een modern tuinprieel. Aluminium hoekprofielen zorgen voor een strakke look en zijn standaard bij elk Deco-design tuinpaviljoen. Aluminium afgeronde profielen zorgen voor de strakke look.  Al deze constructies zijn geïmpregneerd en hebben dus een langere levensduur. Vanzelfsprekend kunnen al deze prieeltjes en pergola’s ook worden overschilderd in de door u gewenste kleur, passend bij onze geëxtrudeerde aluminium.