Een kwalitatief tuinpaviljoen

Een open of gesloten paviljoen is een absolute meerwaarde voor uw tuin. Letterlijk is een paviljoen een bijgebouw. Een tuinpaviljoen kan u in alle afmetingen verkrijgen, van groot naar klein. Een dergelijk paviljoen heeft een sfeervolle, romantische look en is tegelijkertijd enorm praktisch.  Grandcasa en Deco-design zijn 2 merken die kwaliteitsvolle prielen en paviljoens aanbieden. 

Een Deco-design paviljoen

Deco design is een merk van eigentijdse moderne tuinhuizen en loungeconstructies. Wij denken dan voornamelijk aan de lounge lijn. Bent u op zoek naar een achthoekpaviljoen naar analogie met de prima lijn van Lugarde dan kan u evenzeer hierbij terecht. De puntdak constructies van Deco Design tonen u kwalitatieve, eigentijdse constructies, met enkele of dubbel deur en steeds volgens ons Alufix aluminium profielverbindingen.

Een Deco Design tuin paviljoen is steeds geïmpregneerd en heeft dus een langere levensduur. Vanzelfsprekend kunnen al deze tuinpaviljoens ook nog overschilderd worden in de door u gewenste kleur.

Grandcasa paviljoen te koop

Het maatwerkmerk Grandcasa heeft heel wat paviljoens in het gamma. U hebt de keuze uit design-line en nieuw is ons kapschuur gamma. Een kapschuur paviljoen is de nieuwe rage en sluit heel nauw aan bij de hernieuwde drang naar authenticiteit. Een paveljoen van Grandcasa wordt tevens geleverd met authenticiteitscertficaat. Op die manier bent u zeker van de herkomst en de kwaliteit van het hout en desbetreffende productie.  

Een paviljoen kopen? Ontdek hier uw ideale tuinpaviljoen of kom een kijkje nemen in één van onze filialen.