Duurzame onderhoudsproducten voor uw blokhut

Om onze houten blokhutconstructies in topvorm te houden, moeten ze worden behandeld met de correcte houtveredelingsproducten om te kunnen weerstaan aan de heersende weersomstandigheden en klimaat. Het hout op de juiste manier onderhouden is dan ook cruciaal. Lees meer

Duurzame onderhoudsproducten voor uw blokhut

Accessoires en verf

Voor onze specifieke houtkwaliteit hebben wij samen met een toonaangevende bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van houtveredelingsproducten, onze eigen lijn van onderhoudsproducten ontwikkeld die uitermate geschikt zijn, heel doeltreffend werken en heel gemakkelijk in gebruik zijn. Hout onderhouden doet u dan ook het best met onze producten. Onderhoud hout het best met een borstel. Verneveling met een spuitpistool lijkt makkelijker maar is minder kwalitatief. Onze primer wordt Super Protect genoemd. Hiernaast hebben we ook nog de Super Color, dekkende houtlazuur en de Super Primer, diepindringende houtbeits die nuttig kunnen zijn voor het onderhoud. Hout reageert veel natuurlijker door middel van producten op waterbasis . Deze zijn ideaal voor een duurzaam onderhoud. Hout onderhouden is onze specialiteit.

Dus als u onze onderhoudsproducten gaat gebruiken om uw houten blokhutconstructie te beschermen, dan mag u er zeker van zijn dat indien men ze gebruikt op regelmatige basis, uw blokhut in topconditie blijft en zijn maximale levensduur met gemak haalt.

Maximale bescherming met onze onderhoudsproducten

Al onze onderhoudsproducten zijn ook zo samengesteld dat ze een maximale bescherming bieden aan het hout en toch een minimale impact hebben op het leefmilieu. Kortom degelijke onderhoudsproducten die effectief, milieuvriendelijk en prijsbewust zijn. Het belangrijkste aan uw blokhut is namelijk het onderhoud. Hout is een natuurproduct en vraagt dus een heel wat zorg.

Onze onderhoudsproducten zijn dan ook verpakt in handige, stevige en goed afsluitbare potten met een inhoud van 0.75 liter, 2.50 liter en 5.00 liter. Door deze inhoudsmaten kan het laatste beetje primer, verf of beits worden gebruikt zonder enige vorm van verlies.

Hout onderhouden met behulp van onze producten is een fluitje van een cent. Voor enig toekomstig onderhoud is het ook niet nodig de verf af te schuren. Licht opschuren volstaat en de nieuwe verflagen kunnen rechtstreeks worden aangebracht.