Close filters

Filter

Geactiveerde filters:
Wanddikte
Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem.

Onze vestigingen

Tuinhuis op maat

U kiest waar de deur komt, welke dakbedekking u wenst, of u een stapelplaats naast uw tuinhuis wil of eerder een luifel voor uw tuinhuis.. . U beslist zelf! Een ontwerp voor een tuinhuis is meestal niet zo moeilijk om te tekenen. Een gewone schets kan voor ons al voldoende zijn om, in overleg met u, voor u uw droom te verwezenlijken. Kom eens l... Lees meer
Toont 61 - 66 van de 66 items

U kiest waar de deur komt, welke dakbedekking u wenst, of u een stapelplaats naast uw tuinhuis wil of eerder een luifel voor uw tuinhuis.. . U beslist zelf!

Een ontwerp voor een tuinhuis is meestal niet zo moeilijk om te tekenen. Een gewone schets kan voor ons al voldoende zijn om, in overleg met u, voor u uw droom te verwezenlijken. Kom eens langs met uw schets in één van onze filialen, wij tekenen vrijblijvend een technisch grondplan voor u.

Zelf een tuinhuis ontwerpen?                                                                                                                       

Bij het merk Grandcasa kunt u steeds terecht voor tuinhuisjes op maat gemaakt. Dit is precies het sterk punt van Grandcasa. Een tuinhuis op maat is veelal de ultieme droom van heel wat tuinliefhebbers. Tuinhuizen op maat zijn niet zomaar overal te vinden. Bij Grandcasa vindt u steeds uw gading op voorwaarde dat uw concept technisch haalbaar is. Wij zorgen dan voor de verdere uitwerking van uw tuinhuis op maat. U zult bijvoorbeeld een driedimensionale tekening krijgen van uw constructie, alsmede ook een gedetailleerde lijst met al de onderdelen van uw tuinberging op maat. Een tuinhuis op maat is dus geen onbereikbare droom meer, maar is perfect te concretiseren. Op deze manier personaliseert u uw tuin en creëert u dus een eigen belevingsruimte. Daar gaat het immers momenteel om : eigenheid, authenticiteit en individualiteit. Dit alles wordt vertaald door onze tuinhuizen op maat.

Voor meer info over een tuinhuis op maat kan u terecht op onze website of in één van onze filialen!

© copyright | disclaimer | sitemap | algemene voorwaarden | website door: DORST communicatie | online marketing: OMC