Filter

Wanddikte v

Buitensauna

U zoekt een buitensauna te koop? Dan bent u bij Chalet Center aan het juiste adres. Chalet Center biedt namelijk tal van modellen buitensauna te koop aan. In iedere blokhut kan namelijk een buitensauna ingebouwd worden op voorwaarde dat de wandbalken van de sauna blokhut 45 mm dik zijn.  »

Buitensauna

Buitensauna 12 artikelen

Een buitensauna kopen?

Eerst kiest u het gewenste model van  blokhut waar de buitensauna moet in komen. Dan kiest men een sauna layout voor de buitensauna. Een buitensauna kopen bij Chalet Center geeft u tal van mogelijkheden in verband met de grootte en de stijl. Zo kan u een kleine buitensauna kopen van 2 tot 4 personen. In de buitensauna kan er ook ruimte voorzien worden voor bijvoorbeeld een doucheruimte, voor een buitensauna met douche. Vele buitensauna’s bieden ook een extra ruimte aan voor te relaxen na het nemen van een sauna.

Alle buitensauna’s worden tevens uitgevoerd met twee design verluchtingsroosters, waarvan er één is met schuifrooster. Deze roosters moeten op een dergelijke manier gemonteerd worden zodanig dat een optimale luchtcirculatie kan gegarandeerd worden in uw buitensauna.

Een tuinhuis met sauna?

Een buiten sauna blokhut kan ingewerkt worden in uw poolhouse, dat al dan niet een blokhut is. Een sauna in uw tuinhuis? Zo kan u onmiddellijk na de sauna een frisse duik nemen in het zwembad.

Zelf buitensauna bouwen

U kan kiezen om de buitensauna door onze diensten te laten plaatsen of u kiest voor een buitensauna zelfbouw. U wil liever zelf uw buitensauna bouwen? Vanzelfsprekend wordt hier een uitgebreide handleiding meegegeven.

Grandcasa biedt tevens een aantal specifieke blokhutmodellen aan die speciaal zijn ontworpen om een buitensauna in te voorzien. De ideale sauna in de tuin is bijvoorbeeld de Alexander of Tatiana. Deze sauna's voor thuis bestaan dus uit een heuse blokhut, inclusief een zeer kwalitatief sauna interieur. Met recht en reden hebben we het in onze publicaties over “echte Finse sauna’s”.

Er is dus geen beter adres om een sauna voor thuis te kopen dan bij Chalet Center. Kwaliteit en keuze staan hoog in ons vaandel.