Close filters

Filter

Geactiveerde filters:
Fabrikant
Categorieën
Wanddikte
Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem.

Onze vestigingen

Sauna's

Tevens kan u van een sauna genieten op ieder moment dat u dat wenst. Na een korte opwarmingstijd is de sauna reeds klaar voor gebruik.  Grandcasa saunacabines De Grandcasa sauna’s bestaan in verschillende vormen en maten en dit voor zowel binnen als buiten. Men kan opteren voor een saunacabine van 2 of meerdere personen. Elke saunacabine wordt... Lees meer
Toont 1 - 12 van de 12 items

Tevens kan u van een sauna genieten op ieder moment dat u dat wenst. Na een korte opwarmingstijd is de sauna reeds klaar voor gebruik. 

Grandcasa saunacabines

De Grandcasa sauna’s bestaan in verschillende vormen en maten en dit voor zowel binnen als buiten. Men kan opteren voor een saunacabine van 2 of meerdere personen. Elke saunacabine wordt geproduceerd met 45 mm wandbalken van een uitzonderlijke kwaliteit. Hierdoor zal uw sauna een opmerkelijk lange levensduur  hebben. Tevens beschikken zo onze sauna’s over een zeer efficiënte isolatie. Via de verluchtingsschuiven is er een natuurlijke luchtverversing in de saunacabine. In elke sauna cabine zijn er Abachi banken voorzien met hoofdsteun.

Sauna prijzen kunnen sterk variëren. Gezien wij onze sauna’s zelf produceren zijn wij er in geslaagd een relatief goedkope sauna aan te bieden voor iedereen. Infrarood sauna’s overspoelen tegenwoordig de markt. Dit is dikwijls een zeer goedkope sauna. Echter ook van een veel mindere kwaliteit en duurzaamheid. Infrarood goedkope sauna’s zijn meestal van Chinese makelij.

Kostprijs van een sauna

Wenst u meer info over onze sauna prijzen? Of wenst u uw gewenste sauna - goedkoop of luxe - te bezichtigen of meer informatie over uw sauna? Winkels kan u vinden te Elversele, Knesselare, Lokeren, Roeselare en Genk of bekijk uw gewenste sauna online. In onze vestigingen zal u zich in een echte sauna winkel voelen. Meer info over uw sauna kopen en prijzen? Kom snel naar onze eigen saunawinkel om onze sauna cabines uit te testen!

© copyright | disclaimer | sitemap | algemene voorwaarden | website door: DORST communicatie | online marketing: OMC