Close filters

Filter

Geactiveerde filters:
Fabrikant
Wanddikte
Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Zingem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem.

Onze vestigingen

Kapschuur

Ons product is niet echt een open kapschuur, maar eerder  halfopen.  De achterwand en de zijwand is met hout voorzien. Een andere zijwand heeft een houten insteek van  één meter. Op deze manier  zit u dus met een Grandcasa kapschuur steeds beschut van de wind.  De  prachtige open topgevel wordt ondersteund door ofwel 14 x 14  geïmpregneerde vure... Lees meer
Toont 1 - 5 van de 5 items

Ons product is niet echt een open kapschuur, maar eerder  halfopen.  De achterwand en de zijwand is met hout voorzien. Een andere zijwand heeft een houten insteek van  één meter. Op deze manier  zit u dus met een Grandcasa kapschuur steeds beschut van de wind.  De  prachtige open topgevel wordt ondersteund door ofwel 14 x 14  geïmpregneerde vuren palen of er kan ook  voor Franse eik worden gekozen. Op deze manier krijgt uw kapschuur dan ook een exclusief karakter.  Indien onze kapschuren worden afgewerkt met  eiken steunbalken dan creëert u een meerwaardig product ten opzichte van de  typische kapschuren die meestal in douglas of lariks worden afgewerkt .

De dakbedekking  kan worden aangepast naar eigen wensen. Standaard in de prijs voorzien zijn shingels. Vier kleuren mogelijk: zwart, groen, bruin en rood.  Vanzelfsprekend kunnen hier ook dakpanplaten op voorzien worden of kunt u zelfs stenen pannen of zelfs riet laten aanbrengen op onze constructies. Onze dakconstructie is stevig genoeg omdat te dragen, evenals de zijwanden waarop de dakbedekking rust.

Een open kapschuur  is ideaal om het outdoor living gevoel te combineren met het unieke landelijke aspect van de kapschuren. De kapschuur prijs varieert sterk  volgens wanddikte en grootte. U kunt onze kapschuren optimaal personaliseren geheel volgens uw wensen.

Voor een kapschuur te koop bent u steeds welkom in één van onze filialen of op onze website.

© copyright | disclaimer | sitemap | algemene voorwaarden | website door: DORST communicatie | online marketing: OMC