Close filters

Filter

Geactiveerde filters:
Categorieën
Wanddikte
Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Zingem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem.

Onze vestigingen

Priëlen / overkappingen

Heeft u plannen om een jacuzzi te plaatsen? Met een prieeltje bent u afgeschermd van de wind maar kan u wel van de buitenlucht genieten. Ook als extra leefruimte, ontspanningsruimte of speelruimte voor de kinderen kunnen prieeltjes de ideale oplossing zijn. Prieeltjes en tuinhuisjes kan u steeds bezichtigen in onze verkooppunten.  Grandcasa pri... Lees meer
Toont 1 - 12 van de 22 items

Heeft u plannen om een jacuzzi te plaatsen? Met een prieeltje bent u afgeschermd van de wind maar kan u wel van de buitenlucht genieten. Ook als extra leefruimte, ontspanningsruimte of speelruimte voor de kinderen kunnen prieeltjes de ideale oplossing zijn. Prieeltjes en tuinhuisjes kan u steeds bezichtigen in onze verkooppunten. 

Grandcasa prieel kopen?

Het maatwerkmerk Grandcasa heeft heel wat tuinprieeltjes in het gamma. Zo is er bijvoorbeeld de Design line die bestaan uit diverse open of halfopen prielen.  Een plat dak prieel is dan weer de Danza met als afmeting 395 x 300 cm. Een prieel te koop van Grandcasa wordt tevens geleverd met authenticiteitscertficaat. Op die manier bent u zeker van de herkomst en de kwaliteit van het hout en desbetreffende productie.  

© copyright | disclaimer | sitemap | algemene voorwaarden | website door: DORST communicatie | online marketing: OMC