Filter

Wanddikte v

Charmante prieeltjes

Een open, halfopen of gesloten prieel, goedkoop of luxueus, is een absolute meerwaarde voor uw tuin. Een dergelijk tuinprieel heeft een sfeervolle, romantische look en is tegelijkertijd enorm praktisch. In Grandcasa vindt u tal van kwaliteitsvolle prielen.  »

Priëlen / overkappingen

Priëlen / overkappingen 19 artikelen

Heeft u plannen om een jacuzzi te plaatsen? Met een prieeltje bent u afgeschermd van de wind maar kan u wel van de buitenlucht genieten. Ook als extra leefruimte, ontspanningsruimte of speelruimte voor de kinderen kunnen prieeltjes de ideale oplossing zijn. Prieeltjes en tuinhuisjes kan u steeds bezichtigen in onze verkooppunten. 

Grandcasa prieel kopen?

Het maatwerkmerk Grandcasa heeft heel wat tuinprieeltjes in het gamma. Zo is er bijvoorbeeld de Design line die bestaan uit diverse open of halfopen prielen.  Een plat dak prieel is dan weer de Danza met als afmeting 395 x 300 cm. Een prieel te koop van Grandcasa wordt tevens geleverd met authenticiteitscertficaat. Op die manier bent u zeker van de herkomst en de kwaliteit van het hout en desbetreffende productie.