Biancasa

Carport Siana

Van
€ 2.767,00
Voor
€ 2.351,95
Uw korting: € 415,05
100% laagste prijsgarantie

Naam

Link met product aan lagere prijs

E-mailadres

Telefoonnummer

Opmerking

  • Gratis levering aan huis
  • Belgisch fabrikaat
  • Levertermijn 7 weken
  • Bekijk & bestel opties
  • Bekijk omschrijving
  • Bekijk kenmerken
Shingles dakbedekking
Shingles is een dakbedekking op basis van asfalt, verstevigd met glasvezels. Shingles worden in een leienstructuur geplaatst om een mooie rustieke look te crëeren. Shingles hebben 10 jaar fabrieksgarantie en een verwachte levensduur van 25 jaar. Deze zijn verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren.

PVC goten
Onze dakgotenset bestaat uit hoogwaardige PVC goten inclusief afvoerbuizen tot maaihoogte, voorzien van alle toebehoren zoals beugels, klemmen en doorvoerstukken.

Primer
De Primer is de basis grondlaag voor alle blokhutten. Het is een kleurloze, diep indringende porïenvullende houtbescherming die zowel preventief als curatief functioneert. Deze bied bescherming tegen insecten, zwammen en verblauwing. De Primer dient zowel binnen als buiten op alle zichtbare hout aangebracht te worden, dit na plaatsing.

Super protect
Super Protect is een decoratieve houtbeits waarbij de houtnerf zichtbaar blijft. Deze bied bescherming tegen weersomstandigheden (UV-straling) en verblauwing. Super Protect is waterafstotend en bladert niet af. Super Protect is beschikbaar in de klassieke houtkleuren als moderne tinten. Deze dient in 2 tot 3 lagen aangebracht te worden aan de buitenzijde, met regelmaat van 2 jaar.

Viking verf
Viking is een uiterst duurzame dekkende kwalteitsverf op basis van lijnzaadolie. Deze vochtregelurende verf is volledig waterafstotend en UV bestendig. Die dient slechts met een regelmaat van 4-5 jaar herhaald te worden.

Verlengde steunpalen
Standaard worden er palen voorzien van 120 x 120 x 2400 mm. Deze carport heeft hiermee een vrije doorgang van 2090 mm hoogte. U kan de palen verlengen naar palen van 3600 mm lengte om een vrije doorgang te creëren van 3290 mm.

Drukimpregnatie
Drukimpregnatie is een voorbehandeling van uw constructie. Bij deze behandeling wordt de voorgefabriceerde blokhut in een vacuüm cilinder onder hoge druk geïmpregneerd. Drukimpregnatie zorgt ervoor dat u de eerste jaren niet hoeft te schilderen. Het product heeft een licht groene kleur en zal daarna mooi natuurlijk vergrijzen.

Klassieke carport met zadeldak, PEFC gecertificeerd et geleverd met authenticiteitscertificaat.

Deze carport is uitgevoerd met 6 steunpalen 12 x 12 x 240 cm. Dakbedekking bestaat uit een houten onderdak, afgewerkt met zwarte asfaltrol,

Voorzijde: 335 cm
Diepte: 598 cm
Wanddikte: 28 mm
Dakhelling: 25°
Zijhoogte: 197 cm
Nokhoogte: 304 cm
Dakoversteek voor: 93 cm
Dakoversteek achteraan: 33 cm
Dakoversteek links: 17 cm
Dakoversteek rechts: 17 cm
Type: carport
Merk: biancasa
Daktype: zadeldak
Bouwmethode: blokhutbouw
Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Klik hier voor een vestiging bij u in de buurt

© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login |