Zaterdag 15/08 tijdens Onze-Lieve-Vrouw Hemelvaart zijn al onze winkels geopend van 14:00 – 18:00 u.
Grandcasa

Cali

Naam

Link met product aan lagere prijs

E-mailadres

Telefoonnummer

Opmerking

  • Gratis levering aan huis
  • Belgisch fabrikaat
  • Levertermijn 8 weken
  • Bekijk & bestel opties
  • Bekijk omschrijving
  • Bekijk kenmerken
Wanddikte
Grandcasa blokhutten worden vervaardigd met kwaliteitsvol vurenhout uit Noord Europa, volgens NEN normen 5466, en afgeleverd met KOMO-Certificaat. De dikte van de wandbalken heeft invloed op de robuustheid en isolerende eigenschappen van het hout.

Funderingsrubber
Funderingsrubber is een EPDM rubber die gebruikt wordt om de aansluiting te maken met de ondergrond. Hierdoor worden kleine oneffenheden in de fundering weggewerkt en wordt er een betere afdichting gecreëerd,

Funderingsbalken
Deze geïmpregneerde funderingsbalken van 95 x 45 mm zorgen voor een soepele afvloeiing van het regenwater en beschermen de wandbalken tegen grondvocht. Ze zijn tevens combineerbaar met de funderingsrubber voor een optimale bescherming van de wandbalken. (niet combineerbaar met houten vloer en terrasvloer)

Primer
De Primer is de basis grondlaag voor alle blokhutten. Het is een kleurloze, diep indringende porïenvullende houtbescherming die zowel preventief als curatief functioneert. Deze bied bescherming tegen insecten, zwammen en verblauwing. De Primer dient zowel binnen als buiten op alle zichtbare hout aangebracht te worden, dit na plaatsing.

Super protect
Super Protect is een decoratieve houtbeits waarbij de houtnerf zichtbaar blijft. Deze bied bescherming tegen weersomstandigheden (UV-straling) en verblauwing. Super Protect is waterafstotend en bladert niet af. Super Protect is beschikbaar in de klassieke houtkleuren als moderne tinten. Deze dient in 2 tot 3 lagen aangebracht te worden aan de buitenzijde, met regelmaat van 2 jaar.

Viking verf
Viking is een uiterst duurzame dekkende kwalteitsverf op basis van lijnzaadolie. Deze vochtregelurende verf is volledig waterafstotend en UV bestendig. Die dient slechts met een regelmaat van 4-5 jaar herhaald te worden.

Charmant tuinkantoor in Engelse Cottagestijl. Dit kantoor is opgedeeld in 2 aparte units zodat u handig meerdere functies kan uitvoeren op één plaats. Van kantoor tot ontvangstruimte voor uw klanten, tot hobbyruimte of archief. Door de deur in de middenwand kan u vlot van de ene ruimte naar de andere.

Verder is deze constructie vooraan voorzien van een enkele deur en een vast verticaal raam en ook nog eens een grote schuifdeur. Aan de rechterzijde werd nog een extra vast horizontaal raam toegevoegd zodat er voldoende licht aanwezig is. Alle ramen en deuren zijn extra hoog en vervaardigd uit aluminium waardoor uw tuinkantoor een eigentijds karakter krijgt.

Door onze hedendaagse houten tuinkantoren kunt u in alle rust van thuis uit werken en toch privé en werk gescheiden houden. Onze tuinkantoren worden voorzien van hoogwaardige aluminium ramen en deuren voorzien van isolatieglas met hoog rendement. Op deze manier kunt u een kwalitatieve gezellige werkplaats bij u thuis creëren.

Uitgevoerd met kwalitatief Noord-Europees vurenhout. PEFC-gecertificeerd en steeds afgeleverd met authenticiteitscertificaat. De dakbedekking bestaat uit asfaltshingles te kiezen in kleur bruin, rood, zwart of groen.

Voorzijde: 750 cm
Diepte: 395 cm
Wanddikte: 45 mm
Dakhelling: 30°
Zijhoogte: 234 cm
Nokhoogte: 352 cm
Dakoversteek voor: 18 cm
Dakoversteek achteraan: 18 cm
Dakoversteek links: 24 cm
Dakoversteek rechts: 24 cm
Dakbedekking: Shingles
Deuren: 1 alu schuifdeur ADS30, 1 alu enkele deur ADE11
Ramen: 2 alu vaste ramen (1 x ARLV, 1 x ARLH)
Type: met-glas
Type: poolhouse
Type: luxe
Merk: grandcasa
Stijl: modern
Daktype: plat
Lijn: industrial
Lijn: cosmos
Bouwmethode: blokhutbouw
Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Klik hier voor een vestiging bij u in de buurt

© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login