Grandcasa

Trabendo

Van
€ 10.164,46
Voor
€ 9.148,02
Uw korting: € 1.016,45

Naam

Link met product aan lagere prijs

E-mailadres

Telefoonnummer

Opmerking

  • Gratis levering aan huis
  • Belgisch fabrikaat
  • Levertermijn 8 weken
  • Bekijk & bestel opties
  • Bekijk omschrijving
  • Bekijk kenmerken
Wanddikte
Grandcasa blokhutten worden vervaardigd met kwaliteitsvol vurenhout uit Noord Europa, volgens NEN normen 5466, en afgeleverd met KOMO-Certificaat. De dikte van de wandbalken heeft invloed op de robuustheid en isolerende eigenschappen van het hout.

Funderingsrubber
Funderingsrubber is een EPDM rubber die gebruikt wordt om de aansluiting te maken met de ondergrond. Hierdoor worden kleine oneffenheden in de fundering weggewerkt en wordt er een betere afdichting gecreëerd,

Funderingsbalken
Deze geïmpregneerde funderingsbalken van 95 x 45 mm zorgen voor een soepele afvloeiing van het regenwater en beschermen de wandbalken tegen grondvocht. Ze zijn tevens combineerbaar met de funderingsrubber voor een optimale bescherming van de wandbalken. (niet combineerbaar met houten vloer en terrasvloer)

Houten vloer
De houten vloer bestaat uit massief houten vloerbeplanking met tand en groef. Onder de blokhut wordendrukgeïmpregneerde vloerkepers (58 x 58 mm) voorzien om de vloerplanken op te bevestigen. Inclusief vloerplinten om mooi af te werken. (niet combineerbaar met optie funderingsbalken)

Primer
De Primer is de basis grondlaag voor alle blokhutten. Het is een kleurloze, diep indringende porïenvullende houtbescherming die zowel preventief als curatief functioneert. Deze bied bescherming tegen insecten, zwammen en verblauwing. De Primer dient zowel binnen als buiten op alle zichtbare hout aangebracht te worden, dit na plaatsing.

Super protect
Super Protect is een decoratieve houtbeits waarbij de houtnerf zichtbaar blijft. Deze bied bescherming tegen weersomstandigheden (UV-straling) en verblauwing. Super Protect is waterafstotend en bladert niet af. Super Protect is beschikbaar in de klassieke houtkleuren als moderne tinten. Deze dient in 2 tot 3 lagen aangebracht te worden aan de buitenzijde, met regelmaat van 2 jaar.

Viking verf
Viking is een uiterst duurzame dekkende kwalteitsverf op basis van lijnzaadolie. Deze vochtregelurende verf is volledig waterafstotend en UV bestendig. Die dient slechts met een regelmaat van 4-5 jaar herhaald te worden.

Extra breed tuinkantoor in moderne stijl met een plat dak. Door de hoge aluminium ramen en deuren wordt er een industriële look gecreëerd. Deze constructie kan eenvoudig opgedeeld worden in meerdere functies zoals kantoor, berging, hobbyruimte, lounge, enz.

Door onze hedendaagse houten tuinkantoren kunt u in alle rust van thuis uit werken en toch privé en werk gescheiden houden. Onze tuinkantoren worden voorzien van hoogwaardige aluminium ramen en deuren voorzien van isolatieglas met hoog rendement. Op deze manier kunt u een kwalitatieve gezellige werkplaats bij u thuis creëren.

Aan de linkerkant is dit kantoor voorzien van een groot aluminium raam. Rechts is de toegang tot het kantoor door middel van een aluminium schuifdeur met dezelfde grootte als het raam links wat visueel een symmetrisch effect creëert.

Uitgevoerd met kwalitatief Noord-Europees vurenhout. PEFC-gecertificeerd en steeds afgeleverd met authenticiteitscertificaat. De dakbedekking bestaat uit hoogwaardige EPDM-rubber inclusief afwerking in aluminium profielen. Deze constructie wordt standaard voorzien van een dakgotenset.

Voorzijde: 850 cm
Diepte: 300 cm
Wanddikte: 45 mm
Dakhelling: 13 cm
Zijhoogte: 254 cm
Nokhoogte: 260 cm
Dakoversteek voor: 24 cm
Dakoversteek achteraan: 24 cm
Dakoversteek links: 24 cm
Dakoversteek rechts: 24 cm
Dakbedekking: EPDM
Waterafvoer: Inbegrepen
Dakafwerking: Aluminium
Deuren: 1 alu schuifdeur ADS35
Ramen: 2 alu vaste ramen (1 x ARLH, 1 x ARV35-3)
Type: met-glas
Type: luxe
Type: poolhouse
Merk: grandcasa
Stijl: modern
Lijn: cosmos
Lijn: industrial
Bouwmethode: blokhutbouw
Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Klik hier voor een vestiging bij u in de buurt

© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login