Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem.

Onze vestigingen

De chaletschilder

Behandeling van je blokhut

Er zijn verschillende behandelingsproducten/verfsoorten op de markt, waarvan beitsen en dekkende verven de belangrijkste zijn.

Beitsen (Super Protect) zijn producten die in het hout trekken en de poriën van het hout opvullen. Hierdoor zorgt de beits ervoor dat het hout minder vocht kan opnemen en schimmels zich daardoor niet meer kunnen ontwikkelen. Het hout blijft wel rechtstreeks in contact komen met de regen. Deze behandeling dient dan ook jaarlijks herhaald te worden.

Dekkende verven (Viking) gaan het contact tussen het hout en de regen volledig proberen verbreken waardoor het hout sowieso een veel lagere vochtopname heeft. De behandelings-/herhalingsperiode van dekkende verven hangt dan ook af van de kwaliteit van de gebruikte verf. Alle producten zijn steeds verkrijgbaar in al onze winkels Hieronder vind je een schema van onze behandelingsproducten met enkel handige tips!

De Chalet Schilder

Extra service: speciaal voor alle Chalet Center klanten hebben wij deze service ontwikkeld. Een gediplomeerde schilder die gespecialiseerd is in de behandeling/schildering van onze blokhutten stellen wij ter beschikking van onze klanten. De klant dient aanwezig te zijn bij de aanvang van de werken om zo een eenduidige opdracht te kunnen geven aan onze schilder. Evenzeer bij de beëindiging van de werken.

Voor alle Chalet Center blokhutten

Deze schilderservice is toepasbaar op alle Chalet Center constructies : Grandcasa, Biancasa en tevens voor de Blokhutten XXL.

Met elke Chalet Center verf

De werken kunnen worden uitgevoerd met de volgende merken : Super Primer, Super Protect, Super Color en Viking. Standaard worden steeds 2 lagen verf aangebracht. Indien gewenst kunnen meerdere lagen worden aangebracht.

Werken in regie

De werken worden uitgevoerd in regie : uurtarief x gewerkt uren. Per dag wordt er evenzeer een verplaatsingkost aangerekend. Voor meer info kunt u steeds terecht bij uw verkooppunt.

© copyright | Privacy statement | Cookie beleid | Algemene voorwaarden | Login