Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Zingem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem.

Onze vestigingen

Speeltuigen

Het hout waaruit onze schommels vervaardigd worden is evenzeer PEFC gecertificeerd. Wij werken enkel nog met robuuste vierkanthouten palen. Dit is heel wat duurzamer en esthetischer dan rondhouten speeltuigen en buitenspeelgoed. Schommel accessoires voor schommeltoestellen Bij elk van onze schommels wordt een schommelset meegeleverd. Hierin vi... Lees meer

Het hout waaruit onze schommels vervaardigd worden is evenzeer PEFC gecertificeerd. Wij werken enkel nog met robuuste vierkanthouten palen. Dit is heel wat duurzamer en esthetischer dan rondhouten speeltuigen en buitenspeelgoed.

Schommel accessoires voor schommeltoestellen

Bij elk van onze schommels wordt een schommelset meegeleverd. Hierin vindt u alle beslag. Bij uw Chalet Center verkooppunt vindt u tevens een uitgebreid gamma aan schommelzitjes, trapezes en andere tuin schommel toebehoren. We hebben voor ieder de juiste schommel afmetingen.Een schommelzitje zal in vele gevallen even comfortabel zijn als een schommelstoel. Laat het ons duidelijk zijn, traditionele schommelstoelen zitten niet in ons gamma. Naast een enkele schommel is ook de duoschommel of de duozit schommel populair. Bij Castaer zijn er verschillende uitvoeringen beschikbaar van een dubbele schommel of duo schommel.

Goedkope schommels

Een aantal mensen zijn op zoek naar zo goedkoop mogelijke schommels. Echter, u gaat nooit of te nimmer meer dan een paar honderd euro uitsparen met een goedkope schommelstoel. U kunt dan ook beter gaan voor kwaliteit. Zo kunt u quasi levenslang genieten van een kwalitatief speeltoestel in uw tuin en hoeft u een paar jaar verder niet opnieuw op zoek te gaan naar een tuinschommel.

Castaer schommels en tuinschermen staan voor kwaliteit, de schommelzitjes die wij aanbieden zijn al even comfortabel dan de alom bekende tuin schommelstoel voor buiten. Voor meer info over een grote schommel of schommelstoeltje bent u steeds welkom in één van onze filialen.

© copyright | disclaimer | sitemap | algemene voorwaarden | website door: DORST communicatie | online marketing: OMC