Filter

Wanddikte v

Ruimste keuze aan Chalets!

Een vakantiehuisje of een chalet om in te wonen, het is steeds een plek om op een aangename manier te genieten van rust en natuur. Dankzij onze ervaring in chaletbouw en massieve houtbouw hebben we een enorme know-how opgebouwd en maken we het chalet van uw dromen. Ontdek hier uw ideale chalets! »

Weekendhuizen

Weekendhuizen 26 artikelen

Grandcasa chalets

Vakantiehuisje kopen? Chalet Center voert het merk Grandcasa. Grandcasa is de specialist in maatwerk. Hierdoor zijn wij ook uw ideale partner om uw chalet te realiseren. Reeds meer dan 30 jaar fabriceren wij vakantiehuisjes en weekend chalets. Onze constructies kunt u terugvinden in vakantieparken in de Ardennen of aan de kust, evenzeer in de weekendzones in de Kempen en in het noorden van Oost-Vlaanderen (Stekene). Het is ook nuttig om weten dat sinds een paar jaar er geen vergunningsplicht meer is voor chalets met een oppervlakte van minder dan 40 m² en een nokhoogte van 3 of 3.5 meter. Er is enkel een meldingsplicht bij de bevoegde gemeentediensten.

Chalets zelf bouwen of laten plaatsen

Uw Grandcasa Chalet kan worden aangeleverd als zelfbouwpakket, of kan door onze chalet plaatsingsdienst opgebouwd worden. Een chalet bouwen is ook mogelijk voor de doe-het-zelver. Een bouwpakket bestaat steeds uit een gedetailleerde montagehandleiding en een op maat uitgewerkte stuklijst, die u stap voor stap begeleiden naar het opbouwen van uw chalet.

Grandcasa voorziet tevens dakisolatie, vloerisolatie en biedt eveneens een ingenieus wandisolatie systeem aan. Op deze manier wordt uw chalet volledig functioneel. Een zomerhuis of vakantiehuis bouwen, komt dus binnen het bereik van iedereen.

Hebt u nog geen exact idee hoe uw weekend chalet er moet uitzien? Neem een kijkje in het Grandcasa gamma: De Dominica, Moustique en Alegranza zullen u zeker op ideeën brengen. Indien u meer informatie wenst over onze kwaliteit, onze bouwwijze en onze exclusieve chalets kunt u steeds terecht in de Chalet Center verkooppunten.