Close filters

Filter

Geactiveerde filters:
Fabrikant
Wanddikte
Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Kruisem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem.

Onze vestigingen

Klassieke Blokhutten

Typerend aan klassieke blokhutten is de zadeldak constructie met dakhelling van 15 à 19°. Dit zorgt voor een authentiek uitzicht.  Een klassieke blokhut kan ook worden verkregen met een aanbouwblokhut. Deze wordt lateraal tegen de zijwand geplaatst, langs links of rechts.  De aanbouwblokhut  kan worden gebruikt als fietsenstalling of als berghok... Lees meer
Toont 1 - 12 van de 47 items

Typerend aan klassieke blokhutten is de zadeldak constructie met dakhelling van 15 à 19°. Dit zorgt voor een authentiek uitzicht.  Een klassieke blokhut kan ook worden verkregen met een aanbouwblokhut. Deze wordt lateraal tegen de zijwand geplaatst, langs links of rechts.  De aanbouwblokhut  kan worden gebruikt als fietsenstalling of als berghok.

Veelal heeft een klassieke blokhut ook een voorluifel. De luifel bestaat in verschillende afmetingen al naargelang de wensen van de klant.  Tot 1.5 meter voorluifel  zijn er geen steunpalen nodig. 

Een klassieke blokhut als stapelplaats

Klassieke blokhutten worden soms ook geleverd me een stapelplaats. Standaard stapelplaatsen hebben een breedte van ongeveer 1 meter. Zij zijn voornamelijk functioneel  als houtberging.

Onze klassieke blokhutten hebben standaard shingels als dakbedekking. Andere mogelijke dakbedekkingen zijn legio, zoals daar zijn  metaalprofielplaten, dakpanplaten en metroshingels.

Klassieke blokhutten zijn de basis van alle huidige blokhutgamma’s.  Klassieke blokhutten  zijn er ook met bijvoorbeeld  een enkel hellend dak.  Het klassieke blokhutgamma van Grandcasa is tevens de basis voor het maatwerkprogramma. Klassieke blokhutten zijn nog steeds zeer populair voornamelijk in  zuidelijke gebieden en in bergstreken, de zogenaamde alpenhutten.

Voor meer info over ons klassieke blokhutten programma, kan u steeds onze website of één van onze filialen bezoeken.

© copyright | disclaimer | sitemap | algemene voorwaarden | website door: DORST communicatie | online marketing: OMC