Filter

Wanddikte v

Een klassieke blokhut in uw tuin, nog steeds populair!

Het Grandcasa Klassieke blokhutten programma biedt  karaktervolle en zeer kwalitatieve blokhutten met een  authentieke onderscheidende look.  Bovendien geven onze klassieke maatwerkmodellen u een aantal uitgewerkte ideeën om uw blokhutdroom te verwezenlijken.  »

Klassieke Blokhutten

Klassieke Blokhutten 36 artikelen

Typerend aan klassieke blokhutten is de zadeldak constructie met dakhelling van 15 à 19°. Dit zorgt voor een authentiek uitzicht.  Een klassieke blokhut kan ook worden verkregen met een aanbouwblokhut. Deze wordt lateraal tegen de zijwand geplaatst, langs links of rechts.  De aanbouwblokhut  kan worden gebruikt als fietsenstalling of als berghok.

Veelal heeft een klassieke blokhut ook een voorluifel. De luifel bestaat in verschillende afmetingen al naargelang de wensen van de klant.  Tot 1.5 meter voorluifel  zijn er geen steunpalen nodig. 

Een klassieke blokhut als stapelplaats

Klassieke blokhutten worden soms ook geleverd me een stapelplaats. Standaard stapelplaatsen hebben een breedte van ongeveer 1 meter. Zij zijn voornamelijk functioneel  als houtberging.

Onze klassieke blokhutten hebben standaard shingels als dakbedekking. Andere mogelijke dakbedekkingen zijn legio, zoals daar zijn  metaalprofielplaten, dakpanplaten en metroshingels.

Klassieke blokhutten zijn de basis van alle huidige blokhutgamma’s.  Klassieke blokhutten  zijn er ook met bijvoorbeeld  een enkel hellend dak.  Het klassieke blokhutgamma van Grandcasa is tevens de basis voor het maatwerkprogramma. Klassieke blokhutten zijn nog steeds zeer populair voornamelijk in  zuidelijke gebieden en in bergstreken, de zogenaamde alpenhutten.

Voor meer info over ons klassieke blokhutten programma, kan u steeds onze website of één van onze filialen bezoeken.