Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Zingem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem.

Onze vestigingen

Op zoek naar een metalen tuinhuis?

Metalen tuinhuizen bieden u bergingsruimte voor gereedschap, tuinmeubelen, speelgoed... Deze metalen tuinhuisjes zijn vrij zwaar maar wel gemakkelijk te monteren. Een metalen tuinhuis kan echter niet echt als volwaardig tuinhuis gebruikt worden. Een tuinhuis in metaal is goed om te gebruiken als kleine stapelplaats, maar is beperkt in mogelijkheden.  Lees meer

Tuinhuizen

Een metalen tuinhuis is ook zeer onderhevig aan weersomstandigheden. Het zal snel gaan roesten en er op korte tijd niet meer mooi uitzien. Een tuinhuis in metaal kan nooit vergeleken worden met een houten constructie. Tuinhuizen in metaal zijn vervaardigd uit een ‘koud materiaal’ en stralen dus ook niet de warmte uit zoals houten tuinhuizen. Metaal is daarenboven ook nog eens zeer lawaaierig bij regenweer. Metalen constructies zijn ook beperkt naar dakvorm. Veelal zijn zij opgetrokken uit hoogwaardig staal met coating.

Metalen tuinhuis naar uw wensen?

Door de manier waarop de constructie gemaakt wordt is een houten tuinhuis ook veel gemakkelijker aan te passen aan uw wensen. Een metalen tuinhuis is altijd een product dat in massa van de band rolt. Allemaal identiek hetzelfde. Houten constructies zijn robuust, warm en aanpasbaar aan uw wensen. Maatwerk! U krijgt dus steeds een origineel ontwerp.

Wenst u een uniek tuinhuis? Neem dan nu contact op met Chalet Center of neem een kijkje op onze website.

© copyright | disclaimer | sitemap | algemene voorwaarden | website door: DORST communicatie | online marketing: OMC