Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Zingem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem.

Onze vestigingen

Geniet van uw eigen luxe chalet!

Breng sfeer in uw tuin met een luxe chalet van Chalet Center. U wilt er graag met uw gezin geregeld op uit. Lekker een weekendje ontspannen midden in de bossen of heerlijk aan het strand. Een chalet kopen is dan een prima optie voor u. In een comfortabele en luxe chalet van Chalet Center heeft u alles bij de hand en kunt u ongestoord genieten van uw vrije tijd.  Lees meer

Wij kunnen ook een luxe chalet bouwen naar uw wensen en behoeften. Afhankelijk van uw budget, persoonlijke wensen en gebruikt materialen, kunnen onze ontwerpers uw droom vorm geven.

Uw luxe chalet zelf bouwen of laten plaatsen?

Onze luxe chalets kunnen aangeleverd worden als zelfbouw pakket, of door onze chaletbouw dienst geplaatst worden. Een luxe chalet bouwen is ook mogelijk voor de doe-het-zelver. Een luxe chalet vertaalt zich natuurlijk in de gebruikte materialen wat betreft wandbalken maar ook wat betreft dakbedekking. Bij Chalet Center hebben we tal van materialen die onze luxe chalets nog meer uitstraling geven. Zo denken we bijvoorbeeld aan onze premium lijn ramen en deuren. Deze zijn bijvoorbeeld uitgevoerd met standaard dubbel glas en zijn tevens geïsoleerd. De deuren zijn uitgevoerd met een 3 punt sluiting.

Een luxe chalet vraagt voor een luxe uitvoering. Ook op dit vlak zit u dus goed bij Chalet Center. Onze luxe chalets kunt u in voorkomend geval trouwens ook verhuren. Op deze manier gaat u de investering al helemaal super rendabel maken. Ons gamma luxe chalets is niet limitatief. Wij bouwen immers alles op maat. Hierdoor bepaalt uw creativiteit immers de aard van uw constructie en bent u niet gebonden aan beperkingen naar model of oppervlakte.

Uw luxe chalet vindt u in ons online assortiment chalets of in één van onze filialen. 

© copyright | disclaimer | sitemap | algemene voorwaarden | website door: DORST communicatie | online marketing: OMC