Geniet van onze landelijke tuinhuizen!

Grandcasa biedt met zijn cottage line en met de country line een uitgelezen gamma landelijke tuinhuizen aan. Een landelijk tuinhuis moet de sfeer van het platteland oproepen. U weet wel, de sfeer van de alleenstaande hoeve met al zijn bijgebouwen, statig en fier te midden van weilanden en landbouwgronden. 

Een landelijk tuinhuis kan echter ook een andere dakvorm hebben, bijvoorbeeld een piramide dak. Bij Grandcasa noemt dit de Royal line. We denken hier aan de Orinocco, de Merida en de Galarosa. Prachtige voorbeelden van landelijke tuinhuizen die u zeker laten wegdromen. In het geval van de Galarosa waant u zich waarschijnlijk ergens tussen de suikerrietvelden op het Cubaanse binnenland.

Wees uniek met uw landelijk tuinhuis

Mensen zijn steeds meer op zoek naar authenticiteit, naar unieke constructies. Daarom zijn de landelijke tuinhuizen aan een sterke opmars bezig. Romantiek, beleving, escapisme zorgt ervoor dat de klantenwensen steeds extremer worden. Grandcasa speelt daarop in. Zo bieden wij voor elk wat wils.

Een landelijk tuinhuis kan ook steeds aangepast worden aan uw persoonlijke wensen. De maatwerkmodellen van Grandcasa zijn slechts een vertrekpunt om van daaruit uw dromen te concretiseren. Elk landelijk tuinhuis kan ook nog eens aangepast worden aan uw persoonlijke wensen op voorwaarde dat uw wensen ook technisch uitvoerbaar zijn. Onze adviseurs zullen u graag begeleiden in uw zoektocht naar het ideale landelijke tuinhuis.

Voor meer info bent u steeds welkom in één van onze filialen of op onze website.