Kinderschommels van Castaer

Zoekt u een kinderschommel voor veilig schommelplezier voor uw kleine spruit? Dan zit u goed bij het merk Castaer. Dit biedt u een uitgebreid gamma schommels en glijbanen. Bovendien is een kinderschommel van Castaer CE gekeurd betreffende veiligheid voor particuliere doeleinden. 

De keuringscertificaten zijn op aanvraag verkrijgbaar in uw Chalet Center verkooppunt of vanzelfsprekend via onze site. Alle kinderschommels van Castaer worden geproduceerd met PEFC gecertificeerd hout en zijn allemaal CE gekeurd.

Een schommelzitje voor uw peuter

Een kinderschommel van Castaer kan bestaan uit HPDE kunsstof of PVC. U hebt al kunnen kennismaken met bijvoorbeeld schommels voor baby’s. Voor de latere leeftijden hebben we dan het klassieke houten zitje, het veilig kunstofzitje en het rubber schommelzitje. We spreken hier soms ook over bijvoorbeeld over een peuterschommel of een meegroei schommel voor uw peuter. Voor de meer actieve spruiten hebben we dan de ringen, de rechte trapeze en de driehoekstrapeze. De tieners kunnen hun hard ophalen met touwladders, autobandschommels en eventueel een schotelschommel.

Om een eventueel hard neerkomen te verzachten, kunt u steeds rubberen tegels aanschaffen die waterbestendig zijn. Op deze manier zijn de kinderschommels van Castaer de uitgelezen speeltuigen voor uw youngsters. Er zijn ook nog andere accessoires voor de kinder schommelstoel zoals de touwladder en de basketbalring of zelfs de ventolino die de kinderschommel in uw tuin echt aangenaam kunnen maken voor uw nageslacht.