Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Zingem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem.

Onze vestigingen

Zelf een kapschuur bouwen!

Dit is gemakkelijker dan u denkt met een kapschuur bouwpakket van Grandcasa. Het spreekt voor zich dat vooreerst een kapschuur bouwtekening is vereist. Dit wordt standaard meegegeven met het kapschuur bouwpakket samen met een explicatieve montagehandleiding. Een kapschuur bouwen wordt op deze manier kinderspel.  Lees meer

Wij werken ook met een geautomatiseerde bouwtekening. Kapschuur van welke aard ook heeft een specifieke tekening die u ter beschikking wordt gesteld. Alles wat u nodig heeft bij de montage zit ook bij het kapschuur bouwpakket prijs ingesloten. 

Hoe een kapschuur bouwen?

De kapschuur prijs omvat niet de fundering. In eerste instantie moet u zich beraden over de fundering. U kan een beton laten gieten indien u een stenen terrasvloer in uw kapschuur wilt leggen. Dit is echter niet noodzakelijk. U kan immers ook een terrasvloer onder uw kapschuur bouwen. Los van de funderingswerken moet u ongeveer rekenen met één à anderhalve dag om ons kapschuur bouwpakket te monteren. Een tweetal mensen is daarbij voldoende. Natuurlijk indien u het dak wilt bedekken met riet dan zal een kapschuur bouwen veel meer tijd in beslag nemen. Een kapschuur bouwen kunt u ook altijd uitgeven aan bijvoorbeeld specialisten. Bij Chalet Center vindt u die eveneens. Indien derde een kapschuur bouwen voor u moet u rekening houden met een meerprijs van 30 à 35% op de aankoopprijs. Een kapschuur bouwtekening wordt sowieso altijd meegeleverd of u zelf plaatst of niet.

Voor meer informatie over kapschuren bouwen, bent u steeds welkom in één van onze filialen of op onze website. 

© copyright | disclaimer | sitemap | algemene voorwaarden | website door: DORST communicatie | online marketing: OMC