Kwaliteitsvolle schommel met glijbaan

Zoekt u een houten schommel met glijbaan? Dan zit u goed bij het merk Castaer. Dit biedt u een uitgebreid gamma schommels en glijbanen. Een schommel met glijbaan van Castaer garandeert u quasi eindeloos tuinplezier. Bovendien zijn alle houten speeltuigen CE gekeurd betreffende veiligheid voor particuliere doeleinden. 

De keuringscertificaten zijn op aanvraag verkrijgbaar in uw Chalet Center verkooppunt of vanzelfsprekend via onze site.

Een houten schommel met glijbaan van Castaer is steeds gefabriceerd uit robuust vierkant hout dat tevens PEFC gecertificeerd is.. Hierdoor is het ook heel wat duurzamer en esthetischer dan rondhouten speeltuigen. Alle ijzeren onderdelen van de schommels zoals bijvoorbeeld schommelhaken en grondankers zijn vervaardigd uit gegalvaniseerd metaal. Verbindingsstukken zijn gegalvaniseerd en gepoederlakt. Elke schommel met glijbaan is uitgerust met veilige schommelhaken met gesloten karabijnsluiting.

Goedkope schommels en glijbanen

Een Castaer schommel en glijbaan staat voor kwaliteit. De glijbanen zijn tevens TÜV gekeurd. Onze glijbanen zijn verkrijgbaar in volgende kleuren: appelgroen, paars, grijs en blauw. Dit zijn de huidige trendy modekleuren voor tuin en recreatie. De schommel glijbaan wordt aan de schommeltoren bevestigd door heel stevige houtbouten die in de voorbestemde gaten van de schommel glijbaan worden gedraaid en zo doorheen het onderliggende hout.

Een houten schommel met glijbaan wordt gecomplementeerd door bijvoorbeeld rubberen tegels aan het uiteinde van de schommel glijbaan om zo een zacht neerkomen voor de kinderbilletjes te garanderen. Meer info vindt u in één van onze filialen of op onze website.