Kwaliteitsvolle houten schommels en speeltuigen

Het merk Castaer staat voor veilig speelplezier voor groot en klein. Castaer heeft gekozen voor een gamma houten schommels, meer bepaald vierkanthout. Waarom vierkanthout? Rondhout is goedkoper maar door het productieproces meer onderhevig aan bijvoorbeeld droogscheuren. 

Ons schommel hout is allemaal PEFC gecertificeerd. Een houten schommels en houten speeltuigen passen natuurlijk het best bij het sowieso natuurlijke concept van de tuin.

Het schommels hout is tevens druk geïmpregneerd en daardoor zeer duurzaam zelfs bij grondcontact. Op deze manier is een houten schommel van het merk Castaer een duurzame constructie die zelfs tientallen jaren uw tuin zal verfraaien. De steunpalen van de meeste constructies bestaan uit 9 x 9 cm palen. Wij bieden u een garantie van 10 jaar op productie- en constructiefouten. Onze vierkant houten schommels voor buiten zijn natuurlijk ook heel robuust, duurzamer en esthetischer dan de rondhouten speeltuigen.

Houten schommel te koop bij Chalet Center

Belangrijk is dat onze houten schommels buiten het feit dat ze behandeld zijn ook nog eens bestaan uit PEFC gecertificeerd schommel hout. Een schommel maken van hout is dan ook kinderspel met behulp van de Castaer houten schommel bouwpakketten. Om het geheel te vervolledigen kunt er dan ook nog eens een houten schommelstoel of een houten schommelzitje bij uitkiezen.

Ontdek ons gamma houten schommels of complete houten speeltuigen in één van onze filialen of op onze website. Geniet van de beste kwaliteit schommelstoel hout!