Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Zingem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem.

Onze vestigingen

Grandcasa, specialist in houten paardenstallen

Chalet Center is hoofdverdeler van het merk Grandcasa. Grandcasa is sinds jaar en dag specialist in houten paardenstallen. Een houten paardenstal kan op verschillende manieren worden samengesteld. Bij Grandcasa werken we met verschillende modules, een vijftal. Zo is er bijvoorbeeld de standaardstal. Deze is tevens uitvoerbaar in verschillende afmetingen.  Lees meer

Bij deze standaard houten paardenstal hoort natuurlijk een aanbouwstal. Beiden houten paardenstallen modules zijn uitgevoerd met een gegalvaniseerde tweedelige staldeur en een gegalvaniseerd spijlenrek..

Een aanbouw bij uw houten paardenstal?

Bij deze houten paardenstallen kan eveneens nog geopteerd worden voor een aanbouw open voorraad en een zadelkamer. Deze laatste is voorzien van een volle blinde deur. Bovendien kan er ook nog een aanbouw hoekstal voorzien worden. Op deze manier kunt u dus werkelijk een houten paardenstal modelleren geheel naar uw wensen.

Wat is nog belangrijk bij aankoop van een houten paardenstal? Prijzen natuurlijk. U wilt misschien ook wel weten van waar het paardenstal hout afkomstig is ? Al het gebruikte paardenstallen hout is PEFC gecertificeerd en vanzelfsprekend wordt dit blank geleverd. Al ons hout is kwalitatief vurenhout uit het hoge noorden en dus ideaal om uw paard in onder te brengen.

Houten paardenstallen te koop

Voor meer info omtrent houten paardenstallen en prijzen, bezoek onze website of kom eens langs in één van onze filialen.

© copyright | disclaimer | sitemap | algemene voorwaarden | website door: DORST communicatie | online marketing: OMC