Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Zingem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem.

Onze vestigingen

Wenst u een houten garage?

Onze houten garages zijn opgebouwd volgens het blokhutsysteem en worden gemaakt uit hoogstaand kwaliteitsvol vurenhout dat PEFC gekeurd en afkomstig is uit de Scandinavische landen. U kan zeker zijn dat als u voor een houten garage kiest, u vele jaren kunt genieten van een kwalitatieve houtbouw garage,  Lees meer

Garages

constructie die u voor tal van doeleinden kunt gaan gebruiken door het kwalitatieve hout voor uw garage dat Chalet Center gebruikt. 

Al onze houten garages worden gemaakt uit massieve wandbalken uitgevoerd in 33, 45 zelfs 56 mm dikte. Hierdoor verkrijgt u een robuuste garage in hout dat u kan uitbreiden met tal van opties zoals binnenwanden, isolatie, ramen en deuren met dubbel glas… Kortom te veel om op te noemen. Wij adviseren u graag over alle basisinformatie zoals houtdikte, dakhelling, te gebruiken dakbedekkingen om voor u de ideale houten garagebox in klassieke of moderne stijl te gaan ontwerpen.

Onze houten garages worden bij u thuis geleverd als bouwpakket met alle beslag en materialen erbij om deze zelf helemaal op te bouwen en dit aan de hand van de uitgebreide stuklijst en duidelijke handleiding. Ziet u zelfbouw echter niet zitten, geen nood, wij beschikken over een eigen professioneel plaatsingsteam die onze constructies voor u, en dit tegen een vaste prijs, gaan opbouwen. Het enige wat u dan nog moet doen is genieten van deze Grandcasa (dubbele) houten garage!

Garages in hout zijn vanzelfsprekend een stuk prijsvriendelijker dan een betonnen of stenen uitvoering. Chalet Center biedt trouwens heel wat keuze in houten garages. Prijzen vindt u op onze website of het staat u natuurlijk vrij om een bezoekje te brengen aan onze verkooppunten. Op deze manier kan u eveneens onze houten garages op maat ontdekken.

Een houten garage te koop!

Een houten garage bouwen ligt binnen eenieders mogelijkheden. Ons houten garage bouwpakket wordt steeds afgeleverd met een duidelijke handleiding en een gedetailleerde stuklijst. U wilt een houten garage bouwen? U weet nog niet goed welk type? Zoekt u eerder een goedkope houten garage of bent u op zoek naar een esthetische houten garage en prijzen die ook nog eens perfect past bij uw woning? Bij Chalet Center vindt u alle mogelijke houten garages te koop. We hebben verschillende typen houten garages met zadeldak, met plat dak en zelfs met cottage dak. Kom kijken in één van onze filialen voor onze houten garage prijs!

© copyright | disclaimer | sitemap | algemene voorwaarden | website door: DORST communicatie | online marketing: OMC