Werk plaats besparend met een hoektuinhuis!

Meer en meer is er vraag naar een hoektuinhuis. Een hoektuinhuis wordt dus idealiter in de hoek van uw tuin gezet. De deur bevindt zich eveneens in een hoek zodanig dat de hoekruimte optimaal kan worden aangewend. Een hoektuinhuis is zeer efficiënt naar ruimtegebruik toe. Ontdek hier uw ideale hoektuinhuis!

Vanuit deze optiek, leent een hoektuinhuis zich dus perfect als opbergruimte of zelfs knutselatelier in je tuin. Door het hoektuinhuis hoeft u zelf niet veel kostbare tuinoppervlakte op te geven.

Een hoektuinhuis is natuurlijk iets moeilijker aan te passen aan uw wensen. Echter toch. Grandcasa kan u elk hoektuinhuis aanbieden in om het even welke afmetingen zolang het technisch haalbaar is.

Een hoektuinhuis van Grandcasa

Bij Chalet Center hebt u met het merk Grandcasa de mogelijkheid om bij elke constructie waar het technisch mogelijk is, ook de optie “hoekdeur” te kiezen. Op deze manier genereren we dus de mogelijkheid om van elk tuinhuis een hoektuinhuis te maken. Bovendien zijn deze constructies ook op maat leverbaar. We kunnen dus aan alle wensen van de hedendaagse klant tegemoet komen.

Bij elk hoektuinhuis hebt u ook de mogelijkheid om een tuinhuisvloer bij te voorzien. Hierbij moet u wel met een aantal zaken rekening houden. Immers een vloer bij een hoektuinhuis is heel wat moeilijker te plaatsen. De vloerplanken van 19 mm moeten immers in verstek gezaagd worden zodanig dat ze perfect aanpassen bij de hoekdeur van ons hoektuinhuis. Veelal wordt de vloer dan ook door onze diensten voor gemonteerd zodanig dat de verschillende samengestelde elementen perfect aan elkaar passen.

Voor meer info bent u steeds welkom in één van onze filialen of op onze website.