Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Zingem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem.

Onze vestigingen

Kies de vorm van uw eigen hoekblokhut

Om de wensen van de hedendaagse klanten nog beter te kunnen invullen leveren wij u blokhutten op maat. Een blokhut op maat gemaakt is niet enkel een blokhut dat op bepaalde afmetingen wordt gemaakt, maar is een blokhut dat beantwoordt aan al uw persoonlijke wensen.  Lees meer

Design tuinhuizen

Zo is het perfect mogelijk om een hoek blokhut te ontwerpen dat u in de hoek van uw tuin kan plaatsen. Hoekblokhutten zijn plaats besparend en hebben een deur die diagonaal geplaatst wordt in de hoek van de blokhut. Hoek en deur staan dus in een verhouding van 45 graden ten opzichte van elkaar. U kan ook gerust zelf een hoekblokhut ontwerpen, wij maken het  voor op maat naar uw wens. U kiest waar de deur komt, welke dakbedekking gebruikt wordt, of u een stapelplaats naast uw hoekblokhut wil of eerder een luifel… U beslist zelf!

Hoek blokhutten zijn meestal wat moeilijker om te tekenen. Geen probleem, een gewone schets kan voor ons al voldoende zijn om, in overleg met u, uw droom te verwezenlijken. Kom eens langs met uw schets van een hoekblokhut in één van onze filialen, wij tekenen vrijblijvend een technisch grondplan voor u.

Hoekblokhut van uw merk naar keuze

Een hoek blokhut is beschikbaar in verschillende merken.  Bij Biancasa hebben we Anthonia en Sola. Dit zijn 2 zeer populaire blokhutten voorzien van een hoekdeur. Bij Grandcasa hebben we ook tal van modellen die voorzien zijn van een hoekdeur. Bij Grandcasa is het echter zo dat voor elke constructie de optie kan worden genomen  om te kiezen voor één of meerdere hoekdeuren in plaats van de traditionele wanddeuren.

Een hoekblokhut  creëert een  frivole speelsheid  in uw tuin.  Tevens zijn onze hoek blokhutten uitgevoerd met een zeer stevig speciaal gefreesde  houten hoekprofielen.

Voor meer info over onze hoekblokhutten kan u kijken op onze website of bent u steeds welkom in één van onze filialen.

© copyright | disclaimer | sitemap | algemene voorwaarden | website door: DORST communicatie | online marketing: OMC