Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Zingem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem.

Onze vestigingen

Op zoek naar goedkope tuinhuizen ?

Een ‘goedkoop tuinhuis’ is niet altijd een de beste keuze op lange termijn. Bij zeer goedkope tuinhuizen wordt nogal vaak hout van mindere kwaliteit gebruikt. Soms is ook de houtdikte niet voldoende waardoor het hout na een paar jaar gaat kromtrekken. Hierdoor zal uw goedkoop tuinhuis al snel aan vervanging toe zijn. De zogenaamde goedkope tuinhuisjes worden dan al gauw een dure nachtmerrie! Lees meer

Tuinhuizen

De goedkoopste tuinhuisjes vindt u bijvoorbeeld bij de doe-het-zelf zaken. Echter zijn dit dikwijls ook de minst kwalitatieve.

Goedkoop tuinhuisje gevonden? Pas op!

De goedkoopste tuinhuizen bij Chalet Center kunnen wat prijs betreft concurreren met de goedkopere detailhandel, maar de prijs/kwaliteit verhouding van de Chalet Center goedkope tuinhuizen steekt met kop en schouders boven die van de concurrenten! Let dus op met goedkope tuinhuizen of een tuinhuis aanbieding. België staat bekend voor bikkelharde concurrentie: de prijs moet omlaag, ten koste van de kwaliteit. Hiervan wordt de klant de dupe! Goedkope tuinhuis? Goedkoop hout, wandbalken van 22 mm in plaats van 33, 45 of 56 mm, glas in de ramen wordt vervangen door plexi, goedkope dakbedekking die na een paar jaar doorregent.  

Jarenlange garantie bij de goedkope tuinhuizen

Goedkoop is veilig bij ons! Bij Chalet Center krijgt u, zelfs op de goedkoopste tuinhuizen, een jarenlange garantie, omdat wij weten wat kwaliteit is! Elk tuinhuis, goedkoop of duur, wordt geleverd met een authenticiteitscertificaat. Op deze manier bent u zeker van de herkomst en van de kwaliteit van uw tuinhuis. Goedkoop betekent dat effectief “goedkoop” op lange termijn.

Staar u niet blind op de meest goedkope tuinhuisjes. België is een regio waar kwaliteit hoog in het vaandel wordt gedragen. Dit is dan ook de reden waarom de meest goedkope tuinhuisjes in België minder gedijen dan bijvoorbeeld in Nederland. Kom eens langs in één van onze filialen voor meer info of neem een kijkje op onze website.

© copyright | disclaimer | sitemap | algemene voorwaarden | website door: DORST communicatie | online marketing: OMC