Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Zingem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem.

Onze vestigingen

Op zoek naar goedkope blokhutten?

Een ‘goedkope blokhut’ betekent bij Chalet Center niet dat de blokhut goedkoop is gebouwd. Indien je elders goedkope blokhutten koopt, wordt vaak hout van mindere kwaliteit gebruikt. Soms is ook de houtdikte niet voldoende waardoor het hout na een paar jaar gaat kromtrekken. Daardoor zal uw blokhut al snel aan vervanging zijn. De zogenaamde goedkope blokhutten te koop in de detailhandel, worden dan al gauw een dure nachtmerrie! Lees meer

Blokhutten

De goedkoopste blokhutten bij Chalet Center kunnen wat prijs betreft concurreren met de goedkopere detailhandel, maar de prijs/kwaliteitsverhouding van de Chalet Center blokhutten steekt met kop en schouders boven die van de concurrenten! Let op met goedkope blokhutten bij de detailhandel, België staat bekend voor bikkelharde concurrentie: de prijs moet omlaag, ten koste van de kwaliteit. Hiervan wordt de klant de dupe. Goedkoop hout, wandbalken van 18 mm in plaats van 24, 33 of 45 mm, glas in de ramen wordt vervangen door plexi, goedkope dakbedekking dat na een paar jaar doorregent …

Goedkope blokhutten? Bekijk de aanbieding blokhut van Chalet Center!

Bij Chalet Center krijgt u, zelfs op de goedkoopste blokhut aanbieding, een jarenlange garantie, omdat wij weten wat kwaliteit is! Bovendien worden alle blokhutten  bij Chalet Center afgeleverd met een authenticiteitscertificaat.  De goedkoopste blokhutten  in de markt, vindt u waarschijnlijk niet bij Chalet Center omdat wij u kwaliteit willen garanderen. Dit vertaalt zich in het  authenticiteitscertificaat wat bij elke blokhut wordt meegeleverd.

Zelfs de meest goedkope blokhutten bij Chalet Center zijn altijd uitgevoerd met echt glas, ventilatieroosters  en met kwalitatief hout afkomstig van  Noord-Europa.  De meeste blokhutten (goedkoop) bij Chalet Center  dragen trouwens ook het PEFC label, wat staat voor duurzaam bosbeheer.

 Kom eens langs in één van onze filialen of neem een kijkje op onze website voor ons gamma goedkope blokhutten. We hebben het hier dan over het Biancasa en het Den Buizerd gamma.

© copyright | disclaimer | sitemap | algemene voorwaarden | website door: DORST communicatie | online marketing: OMC