Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Zingem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem.

Onze vestigingen

Op zoek naar geïmpregneerde blokhutten?

Bij Chalet Center heeft u een grote keuze in geïmpregneerde blokhutten. In onze series ‘Den Buizerd’ en ‘Deco-Design’ zijn alle modellen standaard geïmpregneerde blokhutten. Het hout dat gebruikt wordt voor onze  geïmpregneerde blokhut is steeds het duurzame Noorse grenenhout, PEFC-gecertificeerd.  Lees meer

Klassieke Blokhutten

Dit hout is het beste grenenhout op de markt en hierdoor garandeert Chalet Center ook de beste kwaliteit van de geïmpregneerde blokhutten. Hout van mindere kwaliteit wordt door Chalet Center gewoon geweigerd! De kwaliteit is van primair belang voor geïmpregneerde blokhutten. Het hout wordt in milieuvriendelijke impregnatiemiddelen Embalit P houtverduringsmiddel en Ultrawood olijfgroen waterrepellent gedrenkt. Hierna wordt het hout terug gedroogd. De fijn nervige, stevige structuur van het hout, samen met de houtbehandeling, staat garant voor een hoge betrouwbaarheid en een grote duurzaamheid van de geïmpregneerde blokhutten.

Geïmpregneerd blokhutten via druk

Naast deze 2 series geïmpregneerde blokhutten kunnen ook al onze maatwerkconstructies geleverd worden in drukgeïmpregneerd hout. Dit is impregnatie onder druk, wat een nog beter resultaat geeft naar duurzaamheid toe. Hiervoor moet de constructie echter wel in hout van minimum 45 mm dikte geproduceerd worden. Hout dat minder dik is gaat namelijk kromtrekken onder druk.  Wat betreft drukimpregnatie zijn er vier  behandelingsintensiteiten : klasse 1 tot en met 4. Klasse vier staat voor de meest intensieve “ grondcontact” behandeling.

Meer info over onze blokhut (geimpregneerd)? Kom eens langs in één van onze verkooppunten. Wij staan altijd klaar om te antwoorden op al uw vragen.

© copyright | disclaimer | sitemap | algemene voorwaarden | website door: DORST communicatie | online marketing: OMC