Advies nodig?

Onze specialisten staan u graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Megastore bij u in de buurt

Kom langs in Elversele, Roeselare, Genk, Kampenhout, Zingem, Geel, Sint-Pieters-Leeuw, Wommelgem.

Onze vestigingen

Op zoek naar een garage te koop ? Chalet Center

Een garage kopen doet u niet zomaar. Niet iedereen heeft zomaar een garagebox te koop. Een garagebox kopen doet u het beste bij Chalet Center. Bij ons hebt u meerdere garages te koop en dit in verschillende prijsklassen. Chalet Center biedt u dan ook de knowhow, advies en jarenlange ervaring wat betreft het maken en leveren van houten garages in tal van verschillende uitvoeringen en modellen.  Lees meer

Garages

Voor een garage te koop bent u op het juiste adres!

Bij de aankoop van een garagebox bij Chalet Center bent u zeker van een stevige, robuuste constructie, waarvan u tientallen jaren kunt van genieten en die zijn investering meer dan waard is. Op onze webshop of in één van onze filialen, die u verspreid over gans Vlaanderen terugvindt, kan u rekenen op de expertise van onze adviseurs die u met plezier begeleiden bij de eventuele aankoop van de voor u geschikte garagebox. Kopen kunt u na advies te hebben ingewonnen bij onze specialisten. Ons garage gamma is dan ook vrij uniek in Europa, en dit door gebruik te maken van ons blokhutprofiel dat verkrijgbaar is in verschillende houtdiktes. Door middel van dit concept is het dan ook mogelijk om tal van grote ruimtes, zoals in dit geval ons uitgebreid garages kopen gamma, te gaan overspannen.

Dus, zoekt u naar een garage te koop dan is Chalet Center uw specialist ter zake. Bij ons vindt u de meeste garages te koop. Een garage kopen doet u in vertrouwen. U wilt zeker zijn van de kwaliteit. Daarom is het nuttig om weten dat elke garagebox te koop bij ons wordt voorzien van een authenticiteitscertificaat. Bovendien is al ons hout PEFC gecertificeerd.

Een garage kopen doet u dus het best bij Chalet Center. Hier hebt u trouwens ook de meeste keuze.

© copyright | disclaimer | sitemap | algemene voorwaarden | website door: DORST communicatie | online marketing: OMC